Pesediştii din municipiul Râmnicu Vâlcea sărbătoresc Ziua Femeii!

joi, 5 martie 2015

 

Vineri, 06.03.2015, începând cu orele 18:00, Sala Cinematografului Geo Saizescu din cartierul Ostroveni al Municipiului Râmnicu Vâlcea, va găzdui un eveniment marca PSD Vâlcea organizat de social democraţii din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Astfel, doamnele şi domnişoarele, membre şi simpatizante ale PSD din Municipiul  Râmnicu Vâlcea şi nu numai, sunt invitate să petreacă o seară care se doreşte a fi deosebită întrucât, organizatorii au pregătit un spectacol de muzică de calitate şi poezie.

Evenimentul organizat de pesediştii din Municipiul Râmnicu Vâlcea încheie practic o suită de activităţi şi acţiuni desfăşurate de PSD Vâlcea în perioada 1-8 martie în mai multe localităţi ale judeţului.

“Mă bucur foarte mult pentru faptul că Organizaţia Municipală a PSD Râmnicu Vâlcea a acceptat această provocare şi organizează un eveniment menit să aducă un zâmbet şi un strop de bucurie prin intermediul muzicii doamnelor şi domnişoarelor ce vor fi prezente aici. În Municipiul Râmnicu Vâlcea avem o organizaţie de femei puternică şi dinamică şi le mulţumesc pentru tot ceea ce fac pentru PSD. Ne aşteptăm la o seară reuşită cu muzică bună, poezie în semn de apreciere şi mulţumire pentru colegele noastre.”- declaraţie Constantin Rădulescu Preşedinte Interimar PSD Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe