Şpârle şi şopârle, 05.03.2015

miercuri, 4 martie 2015

• Se pare că patronul firmei Unicserv SRL are mare „trecere” la instituţiile şi firmele de stat pentru că nu înţelegem cum societatea a devenit de câţiva ani abonată la banul statului. Numai de la Primăria Râmnicului, condusă de interimarul Ion Gigi Matei, a primit recent circa 140 milioane de lei vechi doar pentru „mentenanţa” la site-ul propriu. În opinia specialiştilor, asigurarea service-ului şi întreţinerea unui site nu depăşeşte 10-20 milioane de lei vechi. Cazul de la Primăria Râmnicului nu este singular, fiindcă firma Unicserv a mai primit „cadouri” să facă site-uri şi la alte firme sau instituţii, precum Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Vâlcea, Agenţia de Prestaţii Sociale, primăriile din Dăeşti şi Călimăneşti, societatea de stat Pieţe Prest, Clubul Sportiv Chimia, etc.

• Un exemplu demn de urmat pentru toate societăţile de construcţii din Vâlcea: firma Mitliv din Craiova execută lucrările din centrul Râmnicului „la foc automat”. Zeci de utilaje şi muncitori lucrează non-stop de dimineaţă până seară la proiectul de reamenajare a centrului Râmnicului şi se va lucra şi noaptea, atunci când vor fi montate reflectoarele pe stâlpi. Dacă se menţine ritmul actual, întreaga investiţie va fi finalizată înainte de 31 decembrie 2015.

• Externalizarea Carierelor Berbești și Alunu, din Vâlcea, se va realiza pe 16 martie. Directorul Diviziei de Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO), Aurel Medințu, a declarat că nu s-a reușit respectarea programului, care prevedea ca activitatea minieră din Vâlcea să treacă din subordinea Complexului Energetic Oltenia la CET Govora, începând cu 1 martie. În cele două cariere își desfășoară activitatea peste 1.000 de muncitori. CET Govora este beneficiarul principal al cărbunelui extras în cadrul exploatării miniere.

• O adevărată bătaie de joc la adresa contribuabilor din Râmnicu Vâlcea practicată cu sadism nemăsurat de primarul interimar Ion Gigi Matei şi directorul Direcţiei Economico-Financiare, Ion Lăpădat. Oamenii care vin să-şi plătească taxele şi impozitele la sediul de pe strada Carol I (lângă Apavil) trebuie să se înarmeze cu „răbdare şi tutun” pentru că sunt nevoiţi să aştepte la cozi şi câte 2-3 ore. Situaţia se repetă an de an, însă conducerea Primăriei Râmnicului preferă să-şi bată joc de contribuabili în loc să găsească soluţii pentru a deschide noi puncte de încasare. Ruşineeee!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe