Şpârle şi şopârle, 02.03.2015

duminică, 1 martie 2015

• Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a actualizat în data de 19 februraie 2015 lista proprietarilor posturilor de radio şi TV din România. În judeţul Vâlcea situaţia se prezintă astfel: TV Etalon - deţinătoarea licenţei audiovizuale este societatea Etalon SRL, ai cărei asociaţi sunt Margu Ion (asociat principal cu 99,745%) şi Margu Ana Cristina (0,254%); Televiziunea Vâlcea 1 - deţinătoarea licenţei audiovizuale este societatea Regal SRL, al cărei asociat unic este Mihai Dinescu; Televiziunea VTV - deţinătoarea licenţei audiovizuale este societatea Vezi Televiziune SRL, ai cărei asociaţi sunt Băiaşu Octavian Petre (50%) şi Tudor Constantin (50%); Radio Metronom FM - deţinătoarea licenţei audiovizuale este societatea Radio Metronom SRL, al cărei asociat unic este George Chirca.

• Zilele trecute, „Ziarul de Vâlcea” a trimis următoarea adresă către conducerea Primăriei Râmnicului şi DNA: „Vă adresăm solicitarea să ne răspundeți la următoarea întrebare - Care a fost procedura prin care contractul privitor la «Serviciul de informare şi publicitate în cadrul proiectului: Reabilitarea termica a blocurilor de locuinţe din municipiul Ramnicu Valcea: Bl 123, Bl P1, P4, P5, Blocul 24 etc.» (fonduri europene) a fost atribuit conform comenzii nr. 43736 din 30.12.2014, valoare 54.900 lei, firmei SC Atlas Tour SRL??? În conformitate cu legislația în vigoare anunțul pentru acest contract ar fi trebuit să fie publicat pe site-ul SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice!!!). De ce nu ați procedat în conformitate cu legea și ați achiziționat DIRECT acest serviciu, fără licitație, fără cerere de ofertă, așa cum reiese din adresa nr. 1972 pe care ne-ați trimis-o în data de 17 februarie 2015???” Aşteptăm primele răspunsuri în acest caz!

• „Lipitorul de afişe” Ion Gherghinaru face mătănii în ultima perioadă pe la conducerea PSD Vâlcea, în speranţa că va primi postul mult visat - de şef al Inspectoratului Şcolar Vâlcea la concursul care va avea loc în curând. Însă, în peste cei doi ani de când „taie frunze la câini” în fruntea instituţiei nu s-a remarcat prin nici o realizare şi nici un proiect implementat cu succes. Ba da, singurele „realizări” ale lui Ion Gherghinaru sunt veniturile de nabab, în totală contradicţie cu salariile celorlaţi profesori din Vâlcea. Vă spunem că numai într-un an, Ion Gherghinaru a câştigat circa 1 miliard de lei vechi din următoarele surse: inspector şcolar general, Consiliul Local, membru AGA la societatea ETA, Liceul Antim Ivireanul, Liceul tehnologic Ferdinand I, asociaţia de proprietari, arendă pentru un teren din Strejeşti - judeţul Olt, etc. Ar fi cazul ca ipochimenul de Gherghinaru să lase locul unui profesionist adevărat şi onest în fruntea ISJ Vâlcea....

• Tânărul Adi Comănescu a căzut în capcana întinsă de „hiena” Jackie Pintilie şi a participat la alegerile pentru şefia AJF Vâlcea, fără să ştie de planul mizerabil pus la cale de „famiglia” lui Pintilie. Nu mai intrăm în detaliile şedinţei de sâmbătă, 28 februarie, însă îi atragem atenţia foarte serios lui Jackie Pintilie şi oamenilor lui din fotbalul judeţean că „Ziarul de Vâlcea” va monitoriza extrem de atent activitatea AJF Vâlcea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe