PRIMĂVARA ACEASTA SE POARTĂ ROŞUL!

duminică, 1 martie 2015

 

 

La începutul lunii martie, Organizaţia Judeţeană a PSD Vâlcea prin implicarea directă a structurilor de Femei şi Tineret, a dat startul unei serii de acţiuni destinate exclusiv doamnelor şi domnişoarelor din judeţul Vâlcea dar şi membrelor şi simpatizantelor PSD.

Astfel, în perioada 1-8 martie, în mai multe localităţi din judeţul nostru se vor desfăşura acţiuni cu specific de mărţişor şi 8 martie, Ziua Internaţională a Femeii.

Prima dintre structuri a fost Organizaţia Orăşenească Horezu a PSD, unde doamnele şi domnişoarele din PSD au fost invitate de Biroul Organizaţiei să petreacă împreună o zi de duminică, 1 martie şi începutul de primăvară.

Doamnele şi domnişoarele au primit mărţişoare, flori, şi mici surprize din partea organizatorilor, a deputatului Aurel Vlădoiu, a Preşedintei Organizaţiei Judeţene de Femei, Ioana Liţă în cadrul unui eveniment organizat în semn de apreciere pentru participante.

„I-am felicitat pe colegii mei din Horezu pentru ideea organizării acestei întâlniri. Le-am oferit doamnelor şi domnişoarelor un mărţişor care sper să le poarte noroc şi le-am urat o primăvară însorită şi cu multă sănătate. Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor mei din judeţul Vâlcea care în perioada 1-8 martie sunt implicaţi în acţiuni cu specific.  

Le transmit de asemenea gândul meu bun tuturor colegelor dar şi tuturor doamnelor şi domnişoarelor din judeţul Vâlcea cărora le doresc o primăvară sub semnul bucuriei!” – declaraţie Constantin Rădulescu Preşedinte Interimar PSD Vâlcea.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe