Infracţiuni rutiere în Frânceşti, Râmnicu Vâlcea, Şirineasa şi Suteşti

duminică, 1 martie 2015

 

La data de 26 februarie a.c., ora 10.28,  P. Constantin, de 43 ani, din com. Frânceşti, a condus  un autoturism pe DJ 646 –com. Frânceşti şi a fost oprit pentru control. În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie de către autorităţile germane din data de 22 octombrie 2012, motiv pentru care a fost întocmit dosar penal pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat.

În data de 26 februarie a.c., S. Aurel,  de 59 ani, din mun. Rm. Vâlcea, a condus un autoturism pe strada Cocorilor, din mun. Rm. Vâlcea şi la efectuarea virajului la dreapta, pe fondul consumului de alcool a intrat în coliziune cu un alt autovehicul ce se afla parcat. În urma impactului dintre cele două vehicule a rezultat avarierea uşoară a acestora. Conducătorul auto a coborât din autoturism, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, provocându-şi leziuni în zona feţei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul  expirat, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal.

La data de 26 februarie a.c., ora 10.30, poliţiştii i-au depistat pe S. Cristian, de 39 de ani,  din com. Şirineasa, care  a condus un autoturism în localitatea Băbeni,  care în urma verificărilor a rezultat că este radiat din circulaţie şi având montat un număr de înmatriculare fals.

În data de 26 februarie a.c., în jurul orei 23,00, poliţiştii l-au depistat pe DC 98-com. Suteşti  pe U. Constantin, de  20 ani, din comuna Oteşani, în timp ce conducea un autoturism, având montate plăcute cu număr provizoriu a căror valabilitate era 16 decembrie 2014. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de punere în circulaţie a uni autovehicul neînmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe