Donaţie de carte la Biblioteca Județeană

joi, 26 februarie 2015

 

Din partea Conferinţei “Oltenia” din Craiova, Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea a primit două lucrări de anatomie care vor face parte din colecţiile bibliotecii:

1. „Atlasul de anatomie a omului”, de Frank H. Netter, MD, ediţia a 5-a, editori : dr. Gh. P. Cuculici şi dr. Anca W. Gheorghiu, apărut la Editura Medicală Callisto, 2012. Atlasul cuprinde 531 de planşe editate în condiţii grafice deosebite şi este structurat pe 8 secţiuni. Această a 5-a ediţie a fost actualizată de o echipă de editori consultanţi. Modificările semnificative efectuate în toate secţiunile includ reorganizarea planşelor în scopul de a reflecta cu acurateţe metodele curente de predare a anatomiei, reducerea etichetării unor imagini şi îndepărtarea unor planşe clinice care nu mai erau de actualitate.

2. „Atlas de anatomie” nomenclatura latină, autori Anne M. Gilroy, Brian R. MacPherson, Lawrence M. Ross; apărut la Editura Prior&Books, 2010 . Atlasul cuprinde 656 de pagini în cadrul cărora imaginile sunt astfel organizate încât redau doar acele informaţii necesare unui student pentru a-şi construi o imagine mentală clară a corpului uman. Fiecare două pagini reprezintă o lecţie în sine, ce prezintă fără echivoc, experienţa unui profesor experimentat şi atent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe