Victor Ponta la B1 Tv: Prin reducerea TVA si celelalte masuri avem sansa sa avem un sir de 8 ani de crestere economica. / Nu am o relatie tocmai buna cu Florian Coldea, nu suntem prieteni

joi, 19 februarie 2015

Victor Ponta
Victor Ponta
Foto: Agerpres
 Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, intr-o interventie telefonica la B1 Tv, ca "Prin reducerea TVA, care e cea mai dificila, si celelalte masuri, avem sansa sa avem un sir de 8 ani de crestere economica, cum a fost din 2000, de la Guvernul Isarescu, pana in ultimul an al Guvernului Tariceanu." Primul ministru a mai spus, in contextul retinerii cumnatului sau de catre DNA, ca "Le-am spus colegilor din PSD in fiecare zi ca am mandatul pe masa. Daca prezenta mea prejudiciaza, eu fac imediat pasul inapoi." 

Chestionat si in legatura cu o eventuala implicare a serviciilor secrete in campanie, primul ministru a raspuns ca "eu zic ca nu comentez". Intrebat de moderatori, Ponta a spus ca "Nu am o relatie tocmai buna cu Florian Coldea (directorul interimar al SRI - n.red.)", adaugand apoi ca "nu suntem prieteni". Ponta a confirmat, in schimb, relatia de prietenie cu George Maior, fost director SRI care a demisionat in luna ianuarie.

Ponta a comentat si "campania" PNL in vederea schimbarii majoritatii parlamentare, catalogand-o drept "un hei-rup al unor grupuri care au iluzii".

Victor Ponta a acuzat PNL ca "este contra la orice" si a mai afirmat, in emisiune, ca "domnul Adrian Sarbu spunea <domne', facem tot ce trebuie sa piarda Ponta, ca sa scap cu evaziunea>. Realitatea zice sa nu mai fie Ponta, sa scapam. Lucrurile astea nu se mai schimba, chiar daca vine PNL-ul trebuie platite.

de Alina Neagu     HotNews.ro
Miercuri, 18 februarie 2015, 22:07 Revista Presei | Radio TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe