Şpârle şi şopârle, 19.02.2015

miercuri, 18 februarie 2015

• O mutare inspirată şi binevenită făcută de conducerea societăţii Apavil: consilierul economic Alexandru Ghibirdic a preluat temporar atribuţiile funcţiei de director comercial, în locul lui Ion Ionescu, trimis luna trecută în judecată de procurorii DNA pentru luare de mită. Alexandru Ghibirdic a mai fost director Economic la Apavil, după ce, mai mulţi ani, a fost şef al Direcţiei Economico-Financiare din cadrul Primăriei Râmnicului.

• Proaspăt uns cu un mandat de consilier judeţean, liberalul Cristi Iliescu a ajuns imediat la... „nebuni“!!! Nu este nici o glumă, întrucât fostul patron de tristă amintire al societăţii Parcomat SRL a fost desemnat marţi, 17 februarie, cu unanimitate voturi, ca reprezentant al Consiliului Judeţean Vâlcea în Consiliul de Administraţie al Spitalului de Psihiatrie Drăgoeşti. Or fi ştiut ei ceva consilierii judeţeni atunci când au decis trimiterea lui Cristi Iliescu „la ospiciu”?!

• Trei dintr-o lovitură! Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat recent decretele de numire în funcţia de procuror a trei candidați din judeţul Vâlcea care au promovat examenul de capacitate organizat în perioada 4 iulie - 6 noiembrie 2014. Astfel, Cezar Ionuţ Tuliță a fost numit la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, Narcisa Gabriela Iordache la Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu, în timp ce Petre Cătălin Comănescu a fost numit tot la Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu.

• Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vâlcea ratează din nou şansa de a se întineri şi de a se reforma din temelii, cel puţin pentru următorii patru ani.... Jocurile sunt făcute în favoarea singurului şi eternului septuagenar Jackie Pintilie la alegerile pentru şefia AJF, care vor avea loc în data de 28 februarie. Asociaţia respectivă ar fi avut o şansă de a primi un suflu nou dacă ar fi fost condusă de tânărul Adi Comănescu, însă dictatura „seniorilor” nu lasă loc unei reforme reale la nivelul AJF Vâlcea!

• Medicul Costel Tudor de la Spitalul Județean de Urgență a intrat în atenția oamenilor legii după așa-zisul concurs pentru ocuparea postului de asistent medical în cadrul Secției Neurologie. Infirmiera calculatoristă, protejata lui Tudor, a câștigat în mod cu totul „neașteptat“ concursul. Doamna cu pricina va intra în Cartea Recordurilor după ce a reușit performanța să scrie 7 pagini (???) în mai puțin de o jumătate de oră (atât a stat infirmiera lui Tudor în sala de examen). Așa cum intuia toată lumea, și acest post a fost adjudecat de... cine trebuia. Să vă fie  rușine, domnule Tudor, că v-ați bătut joc de 25 de candidați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe