Deputatul Romeo Rădulescu VORBEȘTE FĂRĂ SĂ SE DOCUMENTEZE: Există un scenariu secret ca CET Govora să ajungă la USG

vineri, 13 februarie 2015

ŞOC ! Deputatul Romeo Rădulescu: Există un scenariu secret ca CET Govora să ajungă la USGDeputatul Romeo Rădulescu are o altă viziune cu privire la redresarea situaţiei de la CET Govora.

El consideră că este de datoria Consiliului Judeţean să majoreze capitalul social al CET-ului, primind în acest sens bani de la rezerva bugetară. Consilierii au votat ca CET să dea curent gratis la Oltchim, tot ei să rezolve problema datoriilor CET către CEO Oltenia.

Cu privire la preluarea minelor de la Berbeşti, deputatul are o opinie şi mai şocantă. Spune că Fondul Proprietatea nu va accepta niciodată această soluţie, întrucât managerul de portofoliu este un polonez ( Grzegorz Konieczny) iar polonezii de la USG vor CET-ul. CEO va cere insolvenţa, USG va face o ofertă să preia creanţa şi va pune mâna pe CET, consideră deputatul PLR.

(Grzegorz Konieczny şi Witold Urbanovski vor conlucra în acest sens).

Iată de ce consideră deputatul că este de datoria Consiliului Judeţean să intervină. (criterii.ro)

Menționăm că Ziarul de Vâlcea are cu totul altă opinie în legătură cu acest subiect. În mod sigur, CET Govora va reuși să preia minele de la Berbești. De altfel, Complexul Energetic Oltenia și-a prezentat tranșant punctul de vedere în favoarea preluării minelor de către CET Govora, într-un comunicat de presă emis în această săptămână. Totodată, deputatul Rădulescu nu și-a făcut bine „temele“ pe acest subiect și nu știe că Fondul Proprietatea, din poziţia sa de acţionar minoritar, nu poate bloca transferul UMC Berbeşti către CET Govora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe