Profesorul OBSEDAT SEXUAL din Iasi, inregistrat cand ii facea avansuri unei studente. "Pasarica? Iti dau ultima sansa!"

marți, 3 februarie 2015

 Dumitru Paduraru, seful catedrei de anatomie a ''Universitatii de Medicina'' din Iasi, este protagonistul unor scene fara perdea.

Conferentiarul, acuzat de tentativa de viol, luare de mita si santaj, a fost inregistrat in timp ce ii facea avansuri unei studente. Medicul, in varsta de 51 de ani, s-a dezbracat in fata tinerei, i-a spus ca nu va promova niciodata la materia lui daca nu ii cedeaza, si a amenintat-o cu moartea, in cazul in care spune ceva.

Inregistrarile audio si video facute de procurorii DNA au fost atat de explicite incat i-au determinat pe judecatori sa aprobe imediat arestarea pe 30 de zile a profesorului. Potrivit procurorilor, medicul era poreclit de studente profesorul "patul sau patru".

Procurorii sustin ca suspectul: "i-a solicitat tinerei sa se gandeasca ca nu va putea promova examenul nici macar in sesiunea de reexaminari din vara anului 2015. I-a propus ca, in cazul in care se hotaraste sa-i satisfaca cerintele, sa il anunte, iar el o va lua cu un autoturism si vor merge impreuna la un hotel pentru a intretine relatii sexuale".

In acelasi referat apar detalii uluitoare despre modul in care seful catedrei de anatomie de la UMF Iasi incearca sa o convinga pe studenta din anul I sa ii cedeze. Potrivit inregistrarilor, conferentiarul si-a expus organele genitale in fata tinerei. Anchetatorii au gasit in biroul lui numeroase prezervative, dar si medicamente pentru cresterea potentei.

"Dumitru Paduraru si-a schimbat tactica de abordare a victimei, in comparatie cu modul brutal in care actionase in dimineata aceleiasi zile, trecand de la punerea acesteia in genunchi si expunerea organului sau genital si a considerat ca este necesar sa discute cu studenta: Te astept in semestrul II si in fiecare saptamana, aranjata, frumusica, cum esti acum, se mai arata in referatul de arestare.

Dupa ce a fost hartuita in mai multe randuri, iar cadrul didactic a incercat chiar sa o abuzeze sexual, fata s-a hotarat sa faca totul public si a aplelat la procurorii anticoruptie. Anchetatorii au reusit sa adune in doar trei zile probe audio si video care i-au convins pe judecatori sa-l aresteze pe profesorul de anatomie pentru 30 de zile.

Din interceptari rezulta ca profesorul i-a promis fetei ca, daca ii va satisface cererile, o va ajuta sa se transfere de la farmacie la medicina. Pe 26 ianuarie acelasi Dumitru Paduraru i-a spus tinerei ca nu a promovat examenul si ca trebuie sa intretina relatii intime cu el tot semestrul II.

Tot atunci, universitarul a intrebat-o daca si-a inceput viata sexuala si ce culoare are lenjeria ei. Lovindu-se de un refuz, a devenit nervos.

"Mai ai o sansa! Daca nu vii la patru, nu mai...Pasarica? Iti dau ultima sansa!", i-a mai spus profesorul studentei.

La un moment dat individul si-a dat seama ca ar putea fi inregistrat si i-a cerut studentei sa-si scoata ceasul. In rechizitoriu, procurorii mentioneaza ca Paduraru are manifestari specifice maniacilor sexuali.

Seful catedrei de anatomie a devenit cunoscut dupa ce in aprilie 2010 masina sa a explodat, in timp ce era la volan. Agentii SRI au gasit atunci resturile unui dispozitiv artizanal, dar nici pana astazi nu a fost identificat atentatorul. La cateva luni dupa, Paduraru a fost batut pe strada. Nici in acel caz agresorii nu au fost prinsi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Profesorul OBSEDAT SEXUAL din Iasi, inregistrat cand ii facea avansuri unei studente. "Pasarica? Iti dau ultima sansa!"”

  1. Bravo fetei care l-a denuntat! Dovada de curaj! Trebuie sa avem toleranta zero fata de un asemenea comportament din partea profesorilor!

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe