Şpârle şi şopârle, 29.12.2014

duminică, 28 decembrie 2014

• Traseistul politic Romeo Rădulescu, preşedintele din Vâlcea al fantomaticului partid al lui C.C.A.P. Tăriceanu, a umplut recent cutiile poştale din Vâlcea cu o depeşă, în care se laudă cu „realizările” sale în cei doi ani de când „taie frunze la câini” pe băncile Parlamentului. În scrisoare, ipochimenul de Rădulescu se laudă că el a fost autorul a două legi importante: cea privind eliminarea din facturile de utilităţi pentru populaţie a sumelor estimate şi cea privind combaterea consumului de droguri uşoare în rândul tinerilor. În realitate, alta este situaţia!!! Propunerea legislativă (iniţiată de peste 40 de parlamentari) pentru modificarea şi completarea Legii nr. 194/7 noiembrie 2011 privind combaterea operaţiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive... a fost RESPINSĂ definitiv de către Senat în urmă cu exact un an. În ceea ce priveşte propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii energiei electrice şi a gazelor naturale nr. 123/2012, ea a fost elaborată de peste 25 de parlamentari (printre care şi vâlcenii Marian Ion Cristinel şi Romeo Rădulescu), însă abia în data de 4 noiembrie 2014 a fost înaintată la Senat, ceea ce înseamnă că undeva prin... anul 2016 va deveni lege.

• La câteva zile după ce a fost ales vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, Gheorghe Păsat şi-a dat demisia din două funcţii, întrucât ar fi devenit în stare de incompatibilitate. Astfel, Păsat a decis să-şi înceteze mandatul de reprezentant al judeţului Vâlcea în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea comercială APAVIL SA Vâlcea, precum şi să demisioneze din calitatea de membru în consiliul de administraţie al Memorialului „Nicolae Bălcescu”.

• Şefa conservatorilor vâlceni, Ana Loredana Predescu, are legături puternice cu „mediul de afaceri“ din Bucureşti. De altfel, tocmai datorită acestor „legături“ tânăra Loredana a progresat aşa de rapid în politică, fiind paraşutată de la centru - preşedinta Filialei Vâlcea a Partidului Conservator. Am reuşit să dezlegăm şi misterul din spatele acţiunilor de caritate afişate cu atâta opulenţă şi aroganţă de Loredana Păunescu. Susţinerea financiară provine din aceeaşi zonă...„mediul de afaceri“. Domnişorica aceasta a renunţat la domnul director de la Dedeman, care nu se mai ridica la nivelul pretenţiilor sale politice şi pecuniare, şi a trecut, cu ambiţie şi sudoare, la un nivel superior, ceva mai bătrâior. Păi e frumos, tovarăşa preşedintă?

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe