CSM Rm. Valcea schimba strategia! Bogdan Medrea: “Ne-am reorientat spre reconstructie si reducerea cheltuielilor”

duminică, 21 decembrie 2014

CSM Rm. Valcea era vazuta ca una dintra favoritele la promivare din seria a doua a ligii secunde. Formatia valceana a dezamagit insa si a incheiat prima parte a sezonului abia pe pozitia a saptea, la 16 puncte in urma liderului Poli Timisoara.

Presedintele formatiei, Bogdan Medrea a annuntat ca s-au luat masuri impotriva jucatorilor, acestora reducaduli-se salariile cu 25 %. Oficialul CSM-ului a mai precizat ca echipa va reintra in reconstrucite in aceasta iarna, incercandu-se in acelasi timp si reducerea cheltuielilor.

“Suntem in vacanta, dar este o vacanta activa pentru cei din conducere. Am trecut la unele masuri impotriva jucatorilor din cauza pozitiei pe care am terminat in acesta iarna.

Baietii au dat dovada de caracter si toti au acceptat reducerea salariilor, pentru ca a fost si vina lor. Pana in vara au fost de acord sa mearga cu aceasta reducere. Sunt salarii in limita bunul simt.

Momentan nu au fost despartiri, am trecut doar la masuri pe parte pecuniara.

La achizitii, atacul este punctul slab si aici ne concentram sa gasim ceva.

Briceag nu mai va fi cu noi, ia Calcan se va intoarce la U Cluj, pentreu ca era imprumutat de acolo. Noi vrem mai mult sa ne concentram pe tineri din pepiniera proprie. Ne-am orientat catre reconstrucite si reducerea cheltuielilor. Acesta este obiectivul nostru pana in vara.

Insolventa ne-a adus liniste, pentru ca asociatul nostru, Primaria Valcea contribuie lunar cu o suma de bani.

Soultia din vara va fi o singura serie de 18-20 de echipe. Poate daca se va face o singura serie va creste valoarea campiontului si vor aparea si televiziuni interesat sa televizeze”, a spus Bogdan Medrea in emisiunea “Fotbal la matineu”. (sptfm.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe