Toți membrii din conducerea SC CET GOVORA SA au respectat prevederile legale în desfășurarea activității lor

joi, 18 decembrie 2014

DREPT LA REPLICĂ

Referitor la articolul “ Polonezii de la USG vor sa preia minele de la Berbesti , sustinuti de o coada de topor de la CET Govora!”, aparut pesite-ul online al publicatiei „Ziarul de Valcea” din data de 10.12.2014, precum si in publicatia tiparita din data de 11.12.2014, va aducem  la cunostinta urmatoarele :

In opinia conducerii societatii SC CET Govora SA, acest articol aduce acuzatii foarte grave la adresa conducerii societatii SC CET  Govora SA, avand ca efect posibil destabilizarea relatiilor comerciale intre unitatile de pe Platforma Industriala Rm.Valcea, precum si crearea unor tensiuni intre membrii conducerii SC CET  Govora SA,  intr-o perioada in care societatea se confrunta deja cu grave probleme financiare si intr-un moment in care trebuie luate hotarari importante cu privire la viitorul acesteia de catre conducerea executiva a societatii, Consiliul de Administratie, Adunarea Generala a Actionarilor, precum si de proprietarul societatii – Consiliul Judetean Valcea.

Din punctul nostru  de vedere, acuzatiile aduse in articolul publicat de Ziarul de Valcea in data de 10.12.2014 respectiv 11.12.2014 acestea sunt nejustificate intrucat :

1.Niciun membru din conducerea societatii nu a actionat niciodata pentru intrarea in        insolventa a societatii. Totii membrii din conducerea societatii , au respectat prevederile  legale in desfasurarea activitatii lor.

2.Membrii din conducerea societatii nu „masluiesc cifre”, doar prezinta, prin situatiile intocmite , o imagine reala si fidela a societatii.

3.Membrii din conducerea societatii nu  „sifoneaza informatii din interiorul societatii”. Toate discutiile care se poarta in interiorul si exteriorul societatii de catre membrii din conducerea societatii sunt in conformitate cu fisa postului, atributiunile si responsabilitatile functiei pe care le detin fiecare.

4. Niciun membru din conducerea societatii nu  s-a opus si nu se opun preluarii minelor  de   la  Berbesti de catre SC CET GOVORA SA. si  sunt de acord ca acest demers sa se faca in conformitate cu prevederile legale si in interesul SC CET GOVORA SA.

5.Cu privire la relatia membrilor din conducerea societatii  cu USG-CIECH, vrem sa precizam ca aceasta este strict profesionala, toate discutiile si negocierile purtandu-se in cadru organizat, scopul principal fiind continuitatea activitatii , derularea relatiilor comerciala care exista intre cele doua societati , incasarea creantelor de la USG.

Avand in vedere acuzatiile grave, tendentioase, cu atingere asupra conducerii, activitatii SC CET GOVORA SA si a societatilor de pe platforma, va solicitam,publicarea in ziarul dvs acestui DREPT LA REPLICA  pentru corecta informare a opiniei publice ,cu precizarea ca ,   pe viitor , pentru asigurarea unei informari corecte si obiective a opiniei publice , publicatia Ziarul de Valcea va solicita si punctul de vedere al societatii noastre si se va documenta , inainte de publicarea unui articol , evitatand astfel erorile de informare sau de interpretare a informatiilor  .

SC CET Govora SA

Conducerea societatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe