Şpârle şi şopârle, 18.12.2014

joi, 18 decembrie 2014

• O grupare de tip mafiot din județul Vâlcea acționează concertat pentru intrarea în insolvență a CET Govora și privatizarea ulterioară. Ideea a fost lansată deja într-o fițuică cu tiraj de 50 de exemplare, care este înfiptă puternic chiar la bugetul societății pe care o trimite la... insolvență.

• Demisia Alinei Lupu din funcţia de consilier judeţean din partea PDL va aduce în prim-planul CJ Vâlcea numele lui Gheorghe Vieru din Drăgăşani, următorul pe lista de supleanţi de la PDL, în cadrul alegerilor locale din 2012. Omul a mai fost consilier judeţean în mai multe mandate (între 2004 şi 2012), activând însă în cadrul a două partide: PSD şi PDL. Potrivit declaraţiei de avere, Gigi Vieru are două terenuri, în Drăgăşani şi Verguleasa-Olt, în suprafaţă totală de 57.000 mp, o casă de locuit în Drăgăşani de 176 mp şi o maşină Seat Cordoba din 2007. Gheorghe Vieru a luat un credit de 15.000 euro de la BCR Vâlcea, iar de la Şcoala Tudor Vladimirescu Drăgăşani, Consiliul Judeţean Vâlcea şi din „valorificarea produselor agricole”, acesta a încasat într-un an suma totală de circa 50.000 lei.

• Molete de la Europan Prod refuză să înceapă lucrările la o investiție pe fonduri europene. Milioane de euro vor fi pierdute din cauza ipochimenului argeșean.

• CEO Oltenia va exporta în următoarele luni cărbune în Serbia! Conform unor surse din sistem, săptămâna aceasta a fost organizată licitaţia în vederea exportării cantităţii de 1,2 milioane tone cărbune, contractul urmând a se derula pe parcursul mai multor luni.

• Președintele Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, Bogdan Mateescu, a reușit să instaureze o disciplină spartană la instituția pe care o coordonează de o bună perioadă de timp. Mai mulți judecători vâlceni și nu numai îl susțin pe Mateescu pentru a accede în Consiliul Superior al Magistraturii. Succes junelui magistrat!

• Unul dintre cei mai buni specialiști din Spitalul Județean Vâlcea este medicul radiolog Dorina Voinescu. Acest fapt ne-a fost confirmat de mai mulți vâlceni, care au fost consultați de doamna doctor Voinescu, specializată în radiologie - imagistică medicală,

  • Doi administratori de firmă din Vâlcea vor fi arestați preventiv, fiind acuzați că nu au înregistrat în documentele contabile sau în alte acte aproximativ 520 de facturi fiscale, provocând astfel un prejudiciu de aproximativ 1,5 milioane euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe