Preşedintele Interimar al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu, spune că: ÎN 2015 SĂNĂTATEA PRIMEŞTE MAI MULŢI BANI!

marți, 16 decembrie 2014

Acest Guvern, denumit generic ”Guvernul Ponta 4”, este un Guvern tânăr dar cu experienţă politică. Îmi exprim satisfacţia pentru faptul că se păstrează tendinţa de a propune miniştri tineri, asta în condiţiile în care noul Guvern este complet restructurat având în componenţa sa mai puţini miniştri.

         Conform cifrelor comunicate oficial, Ministerul Sănătăţii primeşte mai mulţi bani în 2015, astfel Ministerul Sănătăţii are un buget în creştere cu 900 milioane lei, un plus de 3,2%. Banii vor fi alocaţi în special pentru investiţii şi dotări în spitale dar şi pentru investiţii din fonduri europene nerambursabile.” – declaraţie deputat Constantin Rădulescu, Preşedinte Interimar PSD Vâlcea.

În aproximativ două săptămâni, 4 veşti bune pentru Vâlcea!

Judeţul nostru traversează o perioadă extrem de complicată, însă în ultimele două săptămâni din partea Guvernului am primit 4 veşti menite să ne crească doza de optimism şi nu numai atât,întrucât economia judeţului primeşte o gură importantă de oxigen.

         În primul rând, Guvernul a achitat toate datoriilela pârtia de schi de la Voineasa. Este un domeniu strategic care va aduce bani şi resurse unor mii sau chiar zeci de mii de oameni din judeţele Vâlcea şi Gorj, fiind o investiţie cu impact naţional deosebit.

         În al doilea rând, calea ferată Vâlcea-Vâlcele a fost trecută ca şi proiect prioritar pentru Guvern în următoarea perioadă.

         În al treilea rând, autostrada Piteşti-Sibiu se regăseşte pe lista de priorităţi a Guvernului pentru anul 2015.

         Nu în ultimul rând, este foarte important de ştiut că săptămâna trecută, CET-ul a obţinut o aprobare de a utiliza rezerva strategică de cărbune, astfel încât în Municipiul Râmnicu Vâlcea să nu fie probleme cu agentul termic în această iarnă.

         Sunt lucruri importante pe care am vrut să le subliniez, întrucât de ele se leagă speranţa românilor într-un trai mai bun, într-un Guvern care să lucreze exclusiv pentru interesul naţional.

         Am încredere că Victor Ponta va şti să gestioneze această perioadă dificilă împreună cu Guvernul pe care şi eu, în calitate de parlamentar, îl susţin.” – declaraţie deputat Constantin Rădulescu, Preşedinte Interimar PSD Vâlcea.

 

        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe