Accident teribil in Valcea! Un barbat a murit, iar fiica sa a fost ranita dupa ce masina in care se aflau s-a lovit de un camion

luni, 15 decembrie 2014

Accident

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar fiica sa a fost rănită în urma unui accident produs pe drumul naţional 7, în judeţul Vâlcea, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un camion parcat pe marginea şoselei.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, accidentul s-a produs, sâmbătă dimineaţă, pe drumul naţional 7, în oraşul Călimăneşti. Şoferul, un bărbat în vârstă de 38 deani, nu a observat la timp un camion parcat pe marginea drumului, maşina în care se afla izbindu-se violent de acesta, potrivit Mediafax.

În urma impactului, bărbatul aflat la volan a murit pe loc, fiind nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare ale ISU pentru scoaterea acestuia dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Fiica bărbatului, o adolescentă în vârstă de 14 ani care, în momentul producerii accidentului, de afla pe scaunul din dreapta şoferului, a scăpat cu viaţă, însă a suferit leziuni la faţă. Tânăra a fost preluată de un echipaj de la Ambulanţa Vâlcea şi dusă la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe