SC APAVIL SA a curăţat căminele de canalizare şi gurile de scurgere în Ostroveni

joi, 11 decembrie 2014

 

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 01 – 05 decembrie, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

Au fost remediate 4 avarii la reţeaua de apă pe str. Calea lui Traian – bl. S7/I, Şt. Vodă nr. 22, Macilor şi Islazului – bl. C11 şi C12.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare, fiind folosiţi 4 mc de material Macului, Costeanu, Calea lui Traian – bl. S9 şi Şt. Vodă nr. 22.

A fost finalizată realizarea racordurilor de canalizare pe str. Socului, fiind executate şi lucrări de amenajare a terenului.

S-a executat reţeaua provizorie pentru reabilitarea reţelei Dn600 pe str. Tineretului – Kaufland şi Family Center.

Au fost înlocuite 3 branşamente de apă potabilă la bl. I9, B20 şi 18, fiind montat şi un hidrant Dn80. Pe str. Calea lui Traian Sud, la bl. S9, sc. C a fost înlocuit un branşament de apă potabilă, fiind înlocuiţi şi 16 ml de ţeavă potabilă PEHD Dn50 mm, totodată fiind dezafectat branşamentul vechi.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în Ostroveni, Centru, Traian, 1 Mai, Zăvoi, Nord; au fost curăţate pompele de la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost executate 20 bucăţi de armătură din plasă STR8 şi au fost turnate 20 de piese suport din beton armat; au fost montate un capac de canalizare compozit şi piesele suport din beton armat pe str. Calea lui Traian – bl. 7; a fost refăcută suprafaţa carosabilă după executarea lucrărilor pe str. Calea lui Traian Sud – Colegiul Economic; a fost montată o ramă cu canalizare compozit pe str. Dacia, la bl. UJCM; a fost ridicat la cotă un cămin de canalizare la bl. A11/II din Ostroveni; a fost montată o ramă cu capac carosabil compozit şi o piesă suport pe B-dul Pandurilor, la pasajul de pe str. B. Amaru.

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni, Nord, Căzăneşti, precum şi pe str. M. Temelie inters. cu M. Eminescu, C-tin Stănciulescu, N. Titulescu, Calea lui Traian – bl. 1, Spl. Independenţei – bl. 11, Eftimeştilor nr. 12 şi Mr. V. Popescu.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 35 apometre, fiind întocmite şi un număr de 5 documentaţii tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe