Fotbal mediocru, scor alb. ACS Poli Timișoara – CSM Râmnicu Vâlcea: 0 – 0

duminică, 23 noiembrie 2014

ACS Poli Timişoara şi CSM Vâlcea s-au chinuit din plin să ofere un meci decent celor doar câteva sute de spectatori care au decis că la o asemenea partidă merită să stea în tribunele stadionului „Dan Păltinişanu” pe frig şi ploaie. La final, tabela arăta un 0 – 0, care pare fair play pentru spectacolul de pe teren. Cel mai prezent în joc a fost din nou arbitrul de centru, care a dorit cu orice preţ să se dea în spectacol.
Timişoara şi Vâlcea nu au fost în cea mai bună zi al lor, vineri seara. Cele două echipe au oferit o partidă mediocră, dar mai câştigată pare a fi echipa vizitatoare de pe „Dan Păltinişanu”, care pleacă acasă cu un punct, în timp ce ACS Poli pierde două.

Fără Dan Alexa pe bancă, el fiind suspendat, formaţia bănăţenă a avut un joc destul de încurcat. Lipsa lucidităţii s-a văzut în teren chiar din primele minute, atunci când la o schemă complicată după un corner, formaţia alb-negru a eşuat lamentabil. Singurul care s-a mai chinuit puţin şi chiar a reuşit să arate fotbal a fost Pedro Henrique. El a avut câteva ocazii bune, chiar putea marca în minutul 36, dar golul a fost evitat în ultima clipă de un apărător advers. Alături de el, singurul remarcat a fost centralul Dragoş Istrate care a ţinut cu orice preţ să fie în prim plan, a fragmentat jocul, a avut câteva decizii ciudate, plus a acordat trei cartonaşe în zece minute.

Repriza secundă nu a fost deloc mai bună, cele două echipe s-au jucat de-a şoarecele şi pisica, iar ocaziile adevărate au lipsit.

Singurul moment ce merită amintit a avut loc pe final de meci, în minutul 86, atunci când Popescu nu a reuşit să înscrie din careul advers, deşi se afla la doar zece metri de spaţiul de ţintă.
S-a terminat 0 – 0, iar scorul reflectă destul de bine situaţia din teren. Probabil că niciuna dintre echipe nu merita să câştige.

ACS Poli Timişoara: Smaranda, Belu, Scutaru, Cânu, Neagu, Ov. Popescu, Keita, Poparadu, Boldea, Henrique, Bărbuţ.
Rezerve: Pap, Bocşan, Bălace, Nanu, Rody, Popovici, Trandu.
Antrenor: Dan Alexa.

CSM Râmnicu Vâlcea: Fejer, Samson, I. Stoica, Cucui, Briceag I. Stancu, V. Munteanu, Câju, Onyeka, Al. Ionescu, Coman.
Rezerve: Popescu, Iordache, Dumitraşcu, Geantă, Codin, Nkongue, Neagu.
Antrenor: Alexandru Pelici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe