Senatorul Dan Nițu mulțumește echipei ACL din Colegiul Bălcești!

luni, 17 noiembrie 2014
L-aţi auzit aseară pe Victor Ponta? “Poporul are întotdeauna dreptate.” Domnule prim-ministru, vă reamintesc faptul că poporului trebuie să i se respecte întotdeauna drepturile constituţionale. Preşedintele Klaus Iohannis nu va uita umilinţa la care au fost supuşi românii din diaspora şi ruşinea care a fost adusă României! Vă asigur că respectul pentru cetăţean şi pentru drepturile sale va fi prima schimbare adusă de votul dat duminica aceasta.
 
Preşedintelui Klaus Iohannis i s-au alăturat, cu încredere, peste 6,2 milioane de români. Toţi aceştia au ales mai mult decât un partid sau un program prezidenţial: au ales o Românie normală. Vă mărturisesc bucuria mea de a vedea o Românie a spiritului civic, o Românie care şi-a ales un preşedinte pe măsură. 
 
Am fost impresionat de atitudinea tinerilor acestei ţări, de implicarea lor, de cât de bine informaţi sunt şi de fermitatea cu care au cerut, în repetate rânduri, o ţară civilizată.
 
La rezultatul votului de duminică au contribuit sute de mii de oameni care au alcătuit echipa de campanie a lui Klaus Iohannis. Le mulţumesc celor aproape 12 milioane de români care s-au prezentat la urne, le mulţumesc tuturor celor care au susţinut România lucrului bine făcut şi, în mod deosebit, îi mulţumesc echipei ACL din Colegiul Bălceşti, sute de oameni care, în toamna aceasta, au muncit zi de zi pentru un admirabil proiect de ţară. Felicitări tuturor!
 
Pe curând, aici, în România lucrului bine făcut,
 
Dan Niţu
senator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe