Şpârle şi şopârle, 13.11.2014

miercuri, 12 noiembrie 2014

• PPDD Vâlcea, prin deputatul Marian Cristinel, își va lua partea leului după aceste alegeri. Printre instituțiile unde pepedediștii își vor impune oamenii se află și Hidroserv Râmnicu Vâlcea. Cel care a bătut palma cu Cristinel pentru această „afacere“ a fost secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi.

• Avocatul Valeriu Stoica, care deţine producătorul de vinuri Avincis împreună cu soţia sa Cristiana, spune că în ultimii doi ani a existat o mutare a consumului de vin din HoReCa (hoteluri, restaurante), în retail, iar în aceste condiţii se gândeşte să lanseze un brand dedicat acestui canal. Până acum vinurile care au ieşit din podgoria deţinută de avocaţii Stoica la Drăgăşani au ajuns doar în HoReCa. Stoica, fost ministru al justiţiei, este fondatorul casei de avocatură Stoica & Asociaţii, alături de Cristiana Stoica, iar Avincis investiţia lor din industria vinului deţine 40 de hectare de vie (din care sunt cultivate 36) în regiunea Drăgăşani. Regiunea a mai atras investi­tori precum guvernatorul BNR Mugur Isărescu (cu vinurile Casa Isărescu) sau descendenţii familiei Ştirbey.

• Mircia Gutău și-a stabilit deja staff-ul de campanie cu care va aborda alegerile locale în anul 2016. Din echipa lui Gutău nu lipsesc vechii prieteni. Au fost trași pe linie moartă, cei care s-au dovedit a fi în ultimii ani oportuniști și fripturiști. Planul de bătaie pentru 2016 se conturează seară de seară la baza de agrement de pe strada Morilor, care-i aparține viitorului candidat la Primăria Râmnicului, Mircia Gutău.

• Primarul interimar Ion Gigi Matei continuă să se afle în incompatibilitate. Acesta lucrează cu mai multe instituții ale statului, printr-o firmă care-i aparține, chipurile, unui fost angajat de la SC Edion SRL. ANI a prins povestea din zbor și a demarat verificările. Lațul se strânge!

• Curtea Constituțională a decis săptămâna aceasta că este neconstituțional articolul din legea educației care spune că "La solicitarea scrisă a elevului major, respectiv a părinților sau a tutorelui legal instituit pentru elevul minor, elevul poate să nu frecventeze orele de religie". Judecătorii Curtii au apreciat că aceia care trebuie să facă o solicitare sunt părinții care doresc ca aceste cursuri de Religie în școală să fie urmate de copiii lor.

• Inspectorii antifraudă au demarat verificări ample ale rudelor hackerilor vâlceni. Inspectorii sunt ajutați în aceste demersuri de: DIICOT, SRI și mai multe instituții bancare. Sunt vizate conturi ale mai multor persoane care nu pot să justifice proveniența banilor. Știați că în Vâlcea există pensionari cu multe miliarde de lei în conturi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Şpârle şi şopârle, 13.11.2014”

  1. Gutau tine mortis sa fie din nou primar, pentru a-si recupera,astfel, sumele uriase de bani cheltuite cu ocazia proceselor sale, precum si a spagilor date la avocati, judectori, etc.
    Dar, daca - prin absurd - va fi ales primar, aceasta situatie va duce la distrugerea sa definitiva !

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe