SC APAVIL SA a remediat mai multe avarii la rețeaua de apă

luni, 10 noiembrie 2014

 

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 03 – 07 noiembrie, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

Au fost remediate 3 avarii la reţeaua de apă pe str. Dumitru Drăghicescu nr. 7, Râureni nr. 228 şi Arinilor nr. 55.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare, fiind folosiţi 4 mc de beton şi 8 tone de asfalt pe str. Locotenent Costeanu şi Câmpului.

Au fost finalizate racordurile aferente reţelei de canalizare de pe str. Măceşului, totodată fiind amenajat şi terenul afectat de lucrări. Lucrările vor continua pe str. Socului.

A continuat executarea legăturilor la reţeaua nouă a conductei OL Dn 400 mm pe str. Maior V. Popescu.

Au fost înlocuiţi 70 ml de conductă de apă potabilă Dn140 la bl. 7.

A fost montat un aerisitor pe str. Feţeni nr. 209. A fost finalizată executarea legăturilor la reţeaua de apă potabilă Dn110 pe str. T. Vladimirescu (Casa Sindicatelor), fiind amenajat şi terenul. A fost înlocuit un compensator de montaj de pe conducta PE Dn400 – str. Calea lui Traian Nord.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în          Ostroveni, Traian, Zăvoi, Petrişor, Goranu, Centru, Nord şi Libertăţii; au fost curăţate pompele de la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; a fost executat un grătar de oţel pentru canalizarea de pe str. Cătăneştilor; au fost montate două guri de scurgere la bl. I6 – zona Nord, fiind ridicate la cotă; a fost executată o lucrare la canalizarea din zona centrală, pe str. Castanilor nr. 5.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 16 apometre, fiind întocmite şi un număr de 14 documentaţii tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe