PROTEST AL ORFANILOR VÂLCENI: Dă-ţi demisia domnule director!

vineri, 7 noiembrie 2014

 

Ne-am saturat. 
Am ajuns la finalul rabdarii pentru niste oameni normali.
Noi, copiii institutionalizati, transmitem un protest pentru cei care mai doresc sa ne asculte.
Desi o facem foarte rar, o facem atunci cand ajungem sa nu mai acceptam atitudinea unora care inteleg ca a fi sef de centru inseamna a fi sef pe mosia lor. Sau mai grav.
Vom detalia cat se poate de clar situatia dintr-un anumit centru de plasament din municipiul Râmnicu Vâlcea. Multe chestiuni ne-au fost furnizate si cu ajutorul angajatilor din centru, pentru ca noi nu avem acces la sedintele cu salariatii.
De cand a fost "instalat" sef de centru......, ca despre acest individ e vorba, a avut permanent o atitudine de golanas, de manelist sau mai bine zis de sef de clan. Noua ca si beneficiari ne placea, de ce sa nu recunoastem, simteam ca este mai aproape de unii dintre noi. Cu  timpul ne-am dat seama ca acest comportament nu este pentru un sef de centru, mai ales ca acest gen de comportament se dezvolta in sens negativ. Si totul a cazut asupra noastra, pentru ca noi nu am reactionat la timp. Acest individ a inceput sa-si imagineze ca poate face ce vrea din noi. Au inceput bataile in biroul sau, privat, creeaza conflicte intre noi spunandu-ne fiecaruia in parte ca celalalt a spus ceva rau de noi, sau mai grav mici afaceri cu unii mai slabi de ingeri dintre noi. Va dam un exemplu. O colega dea noastra si-a incasat alocatia pe care o avea intr-un cont si dl..............., cel care ne-a mintit tot timpul ca fara el nu putem ridica bani din banca, desi noi suntem majori, a facut o mica afacere paguboasa pentru colega noastra. Adica i-a vandut telefonul sau Samsung S3 uzat cu, atentie, suma de 900 lei. In conditiile in care pe net acesta se vindea cu maxim 600 lei, iar nou era in jur de 1000 lei. Oricine poate verifica acest aspect mai ales ca inca colega noastra mai este beneficiara in centru.  Desi aceasta poveste s-a auzit si mai sus, adica la DGASPC Valcea, nimic nu s-a intamplat pana acum.
Si multe astfel de afaceri face cu unii dintre noi. Mai mult sau mai putin paguboase.
Va spuneam ca pe multi dintre noi ne-a batut in biroul sau si pentru a fi in forma zilnic, atentie, si-a instalat in biblioteca centrului, un sac de box, unde se antreneaza ori de cate ori este in camin. Ca de cele mai multe ori nu este prezent si motiveaza angajatilor ca este mai mereu la Directie sa duca pontaje, desi pontajele se fac odata pe luna.
Acum, a se vedea profilul public de pe net este mai tot timpul plecat in campania electorala pentru partidul care l-a propulsat in aceasta functie, de care noi nu ne legam ca nu facem politica si nu ne intereseaza acest aspect. De multe ori ne-am dorit sa rezolvam anumite probleme si nu-l gaseam pentru ca in timpul serviciului este in campanie.
AM ZIS CA NU FACEM POLITICA, INSA DORIM SA CONSTATAM UN ASPECT INTERESANT. Directorul NE-A INDEMNAT PE TOTI SA VOTAM CU PARTIDUL SAU. SURPRIZA. LA SECTIA DE VOTARE UNDE NOI AM VOTAT, AM AFLAT CA CANDIDATUL PE CARE-L SUSTINEA................. A LUAT CU APROAPE 80 DE VOTURI MAI PUTIN DECAT CONTRACANDIDATUL SAU. OARE A FOST O RAZBUNARE DIN PARTEA BENEFICIARILOR DIN CENTRU ?.
NOTA: Pentru dvs ziaristi va rugam, ca aveti posibilitatea, sa verificati daca este adevarat. Noi am votat la Sectia 83, scoala 13 Ostroveni, pentru ca acolo suntem arondati.
Se lauda ca va fi viitorul director adjunct, in locul ......................, un om pe care noi il respectam foarte mult, desi acum nu intelegem de ce nu ia atitudine. Speram ca acest lucru nu se va intampla, va fi un dezastru daca acest individ va ajunge pe un asemenea post.
Recent dl director general, Nicolae Badea, a facut un control la noi in centru iar seful de centru nici nu era prezent. Desi stia ca va veni, acesta la ignorat pur si simplu. Mai grav se duce prin alte centre si se da cocos.
In sedintele cu salariatii are un limbaj de mahala, vorbeste numai despre aventurile lui amoroase, despre calitatile lui de sef, jigneste pe toata lumea, se comporta exact ca pe mosia lui.
Conducerea directiei a fost mereu sesizata, dar nu se ia nici-o masura, mai ales acum cand nimeni nu stie , pe plan politic, ce se va intampla.
Poate ca multi se intreaba cine ne-a scris aceste randuri. E adevarat ca ne-a ajutat cineva care se pricepe sa scrie, noi stand alaturi de dansa si povestind. Este mult de scris, insa nu stim cat spatiu este accesibil in ziarele locale.
In concluzie asteptam cu nerabdare ca cineva sa se sesizeze, sa ia masuri. Solutia noastra este un singura. Acest individ sa-si dea DEMISIA, onorabil. Sigur ca nu are onoare, din moment ce face multe actiuni imorale, dar poate in ultimul ceas se va gandi ca un centru de copii si tineri nu e o gasca de cartier, in jurul careia ii place lui sa fie.
Urmariti-i profilul pe facebook si va puteti da seama foarte rapid ce gen de caracter are.
NE-AM SATURAT .... AJUNGE...DA-TI DEMISIA!
 
Semneaza adolescenti si tineri din Centrul de Plasament si contrasemneaza angajati din centru, care inca mai au curaj sa vorbeasca.
NR: Având în vedere gravitatea acestor acuzații așteptăm cu interes reacția Direcției pentru Protecția Copilului Vâlcea, a directorului Nicolae Badea. De asemenea, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, trebuie să dispună efectuarea unei anchete care să evidențieze adevărul în acest caz. Deocamdată, am adoptat prezumția de nevinovăție în cazul tânărului director asupra căruia planează aceste acuzații. Tocmai de aceea nu i-am menționat numele și legăturile de rudenie... Așteptăm rezultatele unui control corect la acest centru de plasament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe