SENSE-Noua linie Office Wear

miercuri, 5 noiembrie 2014

OfficeWearAzi, OFFICEWEAR înseamnă „smart wear”, un joc de cuvinte în spatele căruia stă eleganța, feminitatea, confortul, o garderobă „gândită” pentru a pune în valoare silueta, pentru a masca defecte și pentru a te face să arăți și să te simți bine preț de opt ore.

Noua colecție capsulă creată de Andreea Tincu pentru SENSE este un omagiu adus eleganței clasice de la New York, potrivită pentru ținutele OFFICE și business. Azi, ținuta OFFICEWEAR înseamnă în primul rând feminitate și un puternic simț fashion, transpuse în forme moderne care imprimă o eleganță discretă.

Pentru acest sezon, SENSE propune cea mai elegantă combinație alb-negru-navy, punctată de celebrul beige natural cu tentă de nisip. O combinație mereu la modă, clasică prin excelență! Paspoaluri fine sau benzi decorative mari ornamentează colecția, în timp ce dungile diagonale reprezintă noutatea de sezon.

Alegerea ținutei office are o importanță majoră în viața cotidiană a femeii active. In primul rând este vorba de sobrietatea, rafinamentul, bunul gust și respectul pe care îl impun hainele. Dar mai ales de acele mici detalii care dau nota feminină! Confortabile și practice, destinate a fi purtate timp de opt ore, sau chiar mai mult, ținutele OFFICE propuse de SENSE sunt realizate din materiale naturale. Calitatea excepțională a materialul este la fel de importantă ca aspectul estetic. Ținutele sunt lejere, comode, ușor de purtat și ușor de întreținut, dar mai ales într-o bună relație cu pielea. Din acest motiv, SENSE alege materialele de cea mai bună calitate pentru linia OFFICE.

Sacoul alb-negru cu motiv evantai japonez, curbat și cambrat, pune în evidență silueta de sirenă. Printr-un efect optic, talia ușor ridicată și ornamentul geometric scot în evidență bustul feminin conferind o alură elansată. El se poartă cu o rochie asortată, foarte suplă, pentru un efect vizual dramatic. Asociat cu o cămașă clasică de mătase, ușor transparentă și ornamentată la umeri ca o bijuterie, efectul este cât se poate de feminin. Extrem de elegante, bluzele cu mâneci ¾, grație jocului de volum și fluidității materialului foarte fin, aduc o notă de feminitate ținutelor office clasice. Ele au fost create pentru a fi purtate cu accesorii, brățări, coliere sau eșarfe, pe care le pun în evidență prin linia curbă.

Alegerea inspirată a sezonului o reprezintă dungile diagonale și croiul asimetric, regăsite în modelul de rochie. Grație iluziei optice, șoldurile și talia sunt remodelate, iar aceasta piesa este de nelipsit în garderoba contemporană. Pentru a spori efectul vizual dramatic, dungile dispuse diagonal nu sunt egale, jocul lor produce un foarte interesant efect, apreciat mai ales din mers.

SENSE rimează în acest sezon cu sensul eleganței casual într-o asociere cât se poate de clasică și etern feminină, în linie cu tendințele vestimentare adoptate în marile corporații de peste Ocean.

 

Rendez-vous în magazinele SENSE pentru a proba noua colecție OFFICE și online pe www.fashionsense.ro

 

 

OCTAVIAN SEVER

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe