Şpârle şi şopârle, 03.11.2014

luni, 3 noiembrie 2014

• Chiar în timpul şedinţei Consiliului Judeţean Vâlcea, deputatul de „mucava” Cristian Buican a avut un comportament golănesc şi grobian în faţa avocatului Petre Grigore. Imediat după ce a fost votat ca reprezentant al CJ în adunarea generală a acţionarilor de la CET Govora, Petre Grigore a făcut greşeala să ceară acordarea unui mandat de revocare a consiliului de administraţie (format din 7 membri) şi numirea altui CA (format din trei membri), însă, la scurt timp, a lăsat-o mai „moale” cu propunerea după ce şi-a dat seama că nu a semnat contractul de mandat. Văzând aceste lucruri, preşedintele PNL Vâlcea s-a repezit într-o suflare în zona de la prezidiu în care se afla Petre Grigore şi a început să arunce cu tot felul de invective şi jigniri pentru că avocatul, chipurile, nu ar fi mers... până la capăt cu propunerea de revocare a consiliului de administraţie de la CET Govora.

• În cazul patronului firmei de construcţii Protectchim, Nicolae Enache, putem spune că „are balta peşte”! Imediat după tăierea panglicii inaugurale la prelungirea bulevardului Dem Rădulescu spre sud, petrecută miercuri, Enache a dat o petrecere de pomină pentru toţi participanţii la un restaurant situat tot pe bulevardul Dem Rădulescu. Nota de plată achitată de patronul Protectchim s-a ridicat la peste 3.000 euro.

• Mai mulţi membri ai PSD au fost văzuţi sâmbătă împărţind oamenilor nevoiaşi din Ostroveni pungi cu alimente, pixuri şi brichete cu chipul lui Victor Ponta, după încheierea oficială a campaniei electorală.

• Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a rămas dator cu... doi miei la doi parlamentari liberali. La prezentările oficiale de la începutul şedinţei ordinare, Ion Cîlea a anunţat că mai sunt în sală deputatul „Constantin” Buican şi senatorul „Marinel” Cotescu. Îi propunem însă preşedintelui Ion Cîlea să nu mai onoreze pariul către Cristian Buican, întrucât acesta deţine deja mai multe... turme cu mii de miei şi oi prin nordul judeţului Vâlcea, plus fabrica de lactate şi brânzeturi Loviştea din comuna Perişani.

• Veşti bune de la CFR: de câteva zile, s-a început reabilitarea podului de cale ferată care traversează râul Olăneşti, după peste 30 de ani de la ultima modernizare.

• „Ziarul de Vâlcea“ a intrat în posesia stenogramelor de la ultimele ședințe ale Consiliului de Administrație de la CET Govora. O concluzie: ipochimenul Iustin Predescu are sigur probleme la „mansardă“. Îi recomandăm rapid un consult de specialitate. Individul trebuie URGENT tras pe linie moartă, având în vedere că ultimele măsuri luate de acesta în calitate de președinte al CA CET pot duce la falimentul acestei societăți comerciale. În curând vom devoala acțiunile de „sabotaj“ adoptate de pensionarul Predescu, abonat la sinecuri publice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe