Tribunalul Vâlcea a acceptat intrarea în insolvenţă a echipei CSM Râmnicu Vâlcea

luni, 27 octombrie 2014

 

Tribunalul Vâlcea - Secţia II Civilă, prin senţinţa numărul 4083/15.10.2014, a dispus deschiderea procedurii de insolvenţă a clubului CSM Râmnicu Vâlcea.

Conform datelor furnizate de judecătorul Cristina Lungu, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Vâlcea, s-a numit ca administrator judiciar al clubului din Zăvoi societatea Capital Insol SPRL Craiova. Lichidatorul judiciar care se ocupă de dosar este Răzvan Trandafir. Termenul fixat pentru depunerea creanţelor este de 2 decembrie 2014, iar termenul pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor este de 19 ianuarie 2015.

”Mie abia ieri mi s-a comunicat sentinţa, dosarul clubului CSM este în partea incipientă, facem raportul pentru a vedea cauzele, întocmim lista creanţelor, trebuie să notificăm creditorii. Şefii clubului conduc în continuare activitatea, doar că acesta este sub supraveghere judiciară, însă clubul continuă normal activitatea. Trebuie făcut tabelul de creanţe, abia apoi vom putea vedea care este situaţia, oricum nu cred că este vorba de faliment, ei şi-au manifestat intenţia de reorganizare. Ştiu că datoria a fost deja contestată la Finanţe, aşa este procedura, abia apoi se poate merge la Tribunal. Fusese instituit sechestru pe conturile clubului, odată cu intrarea în insolvenţă, se suspendă măsurile executorii şi se redeschid conturile” a declarat administratorul judiciar al clubului din Zăvoi, Răzvan Trandafir.

CSM Râmnicu Vâlcea a depus prin dosarul 3435/90/2014 la Tribunalul din localitate cererea de intrare în insolvenţă, invocând datoria de circa 26 miliarde lei vechi, imputată de către Fisc.

În urma unui control efectuat lunile trecute în Zăvoi, Fiscul a imputat clubului CSM Râmnicu Vâlcea o datorie de circa 26 miliarde lei vechi, majoritatea provenind din taxe neplătite în anul 2009, când clubul era administrat de Primărie! Conform raportului de la Fisc, suma este compusă din 14,5 miliarde suma datorată către buget, 9,6 miliarde sunt dobânzi şi 2,3 miliarde sunt penalităţi! Datoriile provin din faptul că şefii clubului administrat atunci de Primărie au plătit impozit doar 16%, deşi jucătorii erau angajaţi cu convenţii civile. (prosport.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe