Şpârle şi şopârle, 27.10.2014

luni, 27 octombrie 2014

• Potrivit presei centrale, Aurel Simion, consilier judeţean Vâlcea al PDL a încheiat, prin firma sa Avi-Giis, 12 contracte cu CJ Vâlcea sau instituţii din subordinea sa, în valoare de 602.608 lei (aproximativ 145.000 euro). Aurel Simion este acţionar pe jumătate la firmele Avi-Giis şi Vilforest. În urmă cu trei ani, Petre şi Aurel Simion au avut ideea de a deschide primul magazin cu produse naturale din carne. Acesta era situat în Râmnicu Vâlcea, pe strada General Magheru, în apropierea fostului Restaurant „Zimbrul”, însă numai după doi ani, magazinul a fost închis din lipsă de clienţi. Oricum, vom aprofunda subiectul afacerilor dubioase dintre CJ Vâlcea şi consilierul judeţean Aurel Simion! CONFLICT DE INTERESE!!!

• Probabil mult prea preocupaţi de campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, liderii PSD Ion Cîlea, Ion Gigi Matei, Laurenţiu Coca, Aurel Vlădoiu şi Dumitru Persu au „strălucit”... prin absenţă sâmbătă, 25 octombrie, la ceremoniile de la Statuia Independenţei, dedicate Zilei Armatei Române.

• Șoavă de la AS Trans a fost prins pe picior greșit de inspectorii Sistemului de Gospodărire a Apelor Vâlcea la Tomșani. Șoavă a exploatat ilegal cantități importante de pietriș! Vom reveni cu amănunte!

• Cei mai mari duşmani ai candidatului PRM la alegerile prezidenţiale, Corneliu „Vaccin” Tudor, sunt chiar... liderii judeţeni ai partidului. Spunem asta pentru că se vede cu ochiul liber că implicarea PRM Vâlcea în campania electorală este zero în judeţul nostru: nici un fel de afişe, bannere, reuniuni politice sau acţiuni electorale pe teren în favoarea candidatului Vadim. În aceste condiţii, suntem siguri că Nuică & comp vor obţine în Vâlcea pentru „El lider maximo” un scor ce se apropie de... 0,000026%.

• Într-un total dispreţ faţă de lege, eternul primar interimar al Râmnicului, Ion Jiji Matei, vrea să aloce din bugetul local o sumă de peste 270 milioane de lei vechi către trei parohii sau biserici pentru diverse lucrări de construcţii. Momentul nu este ales deloc întâmplător, deoarece are loc la doar câteva zile distanţă de primul tur al alegerilor prezidenţiale. Nu am fi avut nimic împotriva acestor alocări de fonduri, însă din Capitolul 67 „Cultură şi sport” se pot repartiza strict doar pentru diverse acţiuni şi simpozioane culturale, religioase sau manifestări sportive. Punct!

• Firmelor de construcții care au contracte cu Consiliul Județean Vâlcea li se sugerează de către membri PSD, că „ar fi bine“ să acorde sponsorizări partidului pentru a nu fi înregistrate sincope în derularea finanțărilor.

• Amza de la SGA l-a luat la ochi pe fostul primar Mircia Gutău...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe