Elena Udrea poate să construiască ROMÂNIA FRUMOASĂ!

luni, 27 octombrie 2014

Partidul Mişcarea Populară Vâlcea îşi exprimă îngrijorarea faţă de direcţia haotică în care România este condusă de guvernul Ponta.
Întreaga ţară este sufocată de bannere, afişe electorale plătite din zeci de milioane de euro din bani negri din care Victor Viorel Ponta ne surâde gingaş şi nevinovat ca o Sfântă Fecioară de Guadalope ieşită din spuma mării şi împărţind iluzii oamenilor nevinovaţi. Campania de afişaj a candidatului PMP este blocată de primarii PSD care încalcă legea cu privire la afişajul electoral.
Ca într-un banc pentru care şi cei de la Radio Erevan ar fii invidioşi Victor Viorel ne anunţă că doar el poate face “Unirea românilor”, referindu-se probabil la băutura alcoolică cu acelaşi nume, deoarece el nu poate uni nimic (a se vedea taberele: Şova – Hrebenciuc, Dragnea – Ghiţă, Vanghelie.
Partenerii strategici ai României sunt îngrijoraţi şi derutaţi de politica guvernului Ponta, care se vrea multilateral-relaţional într-o simbioză perfectă între Divinitate şi Scaraoţki. Astăzi este SUA, aşteptând cuminte la o coadă de 150 de personae să pozeze stigher cu preşedintele Obama, mâine este primit de către o oficialitate de rangul III în China, îşi doreşte şi un parteneriat strategic cu Federaţia Rusă.
Datorită scăderii în sondaje apelează disperat la acordarea de pomeni electorale. 3.200.000 de oameni nevoiaşi vor fii mituiţi cu alimente de strictă necesitate acordate prin cupoane distribuite de către Poşta Română împreună cu programul PSD. De asemenea trist este că Ponta înşelege să sprijine lăcaşurile de cult numai în campania electorală, alocând 6.000.000 lei pentru biserici din Madrid, Barcelona, Gorj, Cluj.
În ultimii 2,5 ani de guvernare Ponta puterea de cumparare a românilor a scazut dramatic, tinerii pleacă dezamăgiţi în străinătate să presteze munci înjositoare.
Elena Udrea a demonstrat că se poate, realizând în plină criză peste 6000 de proiecte pentru români, susţinând şi finanţând investiţii majore pentru judeţul Vâlcea în valoare de peste 160 milioane de euro.
România are nevoie de fapte, de oameni care să lase ceva în urma lor. Avem nevoie de un Preşedinte care să poată construi România Frumoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe