Ce SURPRIZE îi aşteaptă în această IARNĂ pe turişti la SKI RESORT TRANSALPINA

joi, 23 octombrie 2014
Domeniul schiabil Transalpina este pregătit pentru noul sezon de ski. Administratorii au pus la punct o serie lungă de surprize pentru turişti şi promit tarife mai mici ca anul trecut dacă iarna va fi una bogată în zăpadă.

Meterologii anunţă în următoarea perioadă ninsori în zonele montane, veste ce îi bucură enorm pe iubitorii sporturilor de iarnă nerăbdători să-şi pună din nou în practică pasiunea.

Domeniul schiabil Transalpina din Voineasa, judeţul Vâlcea, una dintre staţiunile cu cele mai bune pârtii de ski din ţară, a intrat încă de acu două săptămâni în pline pregătiri pentru sezonul rece. Administratorii au pornit curentul, apa curentă în zonă şi au pus la punct instalaţiile pe cablu prin mici lucrări de întreţinere, verificări şi revizii.

big-extreme-party-in-weekend-la-transalpina-ski-resort-2_1

Turiştii găsesc la Voineasa condiţii similare cu cele întâlnite pe pârtiile din Austria sau din Nordul Italiei, iar în acest an administratorii staţiunii se aşteaptă la peste 100.000 vizitatori. În sezoanele trecute 45.000, respectiv 60.000 de turişti au ales Transalpina, numărul iubitorilor de ski fiind aşadar în creştere de la an la an.

obligati-sa-puna-taxa-la-transalpina-ski1357283860

Snowpark pentru iubitorii de adrenalină

Turiştii mai curajoşi care vor vizita în acest an domeniul schiabil din Transalpina vor avea la dispoziţie un SNOWPARK, investiţie nouă în zonă.

“Snowpark-ul este dedicat în special snowboarderilor. Vor fi instructori care îi vor initia pe toţi cei care doresc să practice acest sport. Snowpark-ul va fi construit între cele două teleschiuri, iar astăzi şi mâine vor fi descărcate echipamentele necesare”, a declarat pentru HunedoaraLiberă.ro Ramona Fodor, director marketing Quasar.

Snowpark-ul din Transalpina va fi cea mai apropiată investiţie de acest gen pentru hunedoreni.

snowpark_09

Preţuri mai mici dacă iarna va veni cu zăpadă

Administratorii  promit că în acest an tarifele vor fi diminuate faţă de anul trecut, dacă această iarnă va fi bogată în zăpadă, aşa cum preconizează meteorologii.

“Dacă nu va fi nevoie să producem noi zăpadă artificială, aşa cum s-a întâmplat aproape tot sezonul trecut, promitem preţuri mai mici pentru turişti”, a mai declarat Ramona Fodor.

ski-resort-vidra

Distracţie asigurată. Calendar plin de evenimente

“Avem pregătit un calendar plin de evenimente. În fiecare weekend vom organiza concursuri, iar fiecare lună va avea o tematică aparte” a mai adăudat Ramona Fodor.

În data de 18 ianuarie, la Transalpina se va organita World Snow Day, un proiect al Federaţiei Internaţionale de Ski prin care se doreşte atragerea tineretului, în special a copiilor, către practicarea sporturilor de iarnă. În ziua respectivă se vor oferi lecţii gratuite pentru snowboard pentru copii care vor beneficia totodată de transport pe cablu gratuit.

huneodoaralibera.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe