Costi Rădulescu despre The Boss: Victor Ponta nu face promisiuni, el pune în aplicare măsuri !

miercuri, 22 octombrie 2014

Președintele executiv al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu, a declarat luni, 20.10.2014, pentru AGERPRES, că premierul Victor Ponta, candidatul social-democraților în alegerile prezidențiale, nu face promisiuni, ci pune în aplicare măsuri, un exemplu în acest sens fiind alocarea fondurilor pentru domeniul schiabil Transalpina Ski Resort.

"De un an am fost atacați de liberali că nimeni nu se ocupă de pârtia de schi de la Vidra. După ce pedeliștii au creat o situație care a dus la dezastrul financiar a administrației locale din Voineasa, împovărând efectiv o comună cu datorii de aproape 10 milioane de euro, guvernul condus de domnul Ponta a trebuit să desfacă aceste ițe. Guvernul din care făcea parte doamna candidat Elena Udrea a înlocuit un proiect turistic propus pe fonduri europene și a angajat guvernul din care făcea parte într-o finanțare pe care nu a dus-o până la capăt, mutând costurile uriașe pe umerii localității Voineasa, o comună cu nici 3.000 de locuitori.

Cu toate acestea, Guvernul Ponta a reușit să găsească finanțare și în cursul acestei luni un sfert din restanțele de la pârtia de schi vor fi achitate, urmând ca restul să se plătească anul viitor",a afirmat Constantin Rădulescu.

Liderul PSD a mai adăugat faptul că Victor Ponta nu face promisiuni, ci chiar "aplică măsuri concrete de dezvoltare"
"Asta e diferen
ța între candidatul PSD și restul. În timp ce unii doar dau din gură, promițând marea cu sarea, domnul Ponta preferă să ia măsuri concrete nu să facă promisiuni deșarte", a conchis parlamentarul vâlcean.

În data de 17.10.2014, ministrul delegat pentru buget, Darius Vâlcov, a anunțat la Vâlcea, că un sfert din restanțele de la domeniul schiabil Transalpina Ski Resort, vor fi achitate până la sfârșitul lunii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe