VIDEO! Foc în PSD! Vanghelie, supărat pe Ponta, a sărit la bătaie: „Bă, îl arestăm pe Ghiță!”

marți, 21 octombrie 2014

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a agresat o echipă paparazzi de la emisiunea WowBiz, de la Kanal D. Reacția lui Vanghelie, completată de stenogramele unor discuții dintre Viorel Hrebenciuc și Dan Șova, interceptate de DNA, arată că există tensiuni în PSD.

Marian Vanghelie a fost surprins de paparazzi în timp ce lua cina cu Oana Mizil și soții Mihaela și Mircea Geoană. După ce a ajuns acasă, le-a blocat calea paparazzilor cu mașina sa și a început să-i înjure pe cei ce-l fotografiau și filmau. Însă a crezut că în spatele acestei acțiuni se ascunde deputatul PSD Sebastian Ghiță, un foarte apropiat al lui Victor Ponta.

Dialogul:

  • Marian Vanghelie: Ce e, mă, de ce ne urmăriți?
  • Paparazzi: Bună seara. Cine vă urmărește? Nu v-am urmărit.
  • Marian Vanghelie: De ne urmăriți, mă? Băă, îl arestăm pe Ghiță?! Bă, f...ți m...ții mă..tii! Îl arestăm pe Ghiță, mă? Fu..vă m..ții-n gură cu Ghiță și cu Ponta al vostru! Fii atent ce-ți spun: că am șapte mașini pe voi acum, am trimis! Dacă va mai prind o dată, vă bag în spital!
  • Paparazzi: Ne scuzați!
  • Marian Vanghelie: Băă, dă-te dracu-n mo..ții m...tii!

Apoi Marian Vanghelie s-a năspustit cu pumnii și picioarele peste mașină. Video îl puteți găsi AICI.

Recunoscut pentru iesirile sale tragi-comice, Marian Vanghelie a calcat serios pe bec, avand o reactie nervoasa incredibila pentru statutul sau de primar al sectorului 5.

Concret, intr-una din serile trecute, Vanghelie insotit de actuala sa iubita, Oana Niculescu Mizil, au cinat in oras alaturi de sotii Mircea si Mihaela Geoana, la un restaurant cu specific asiatic, din zona Floreasca. Parea sa fie o seara agreabila intre prieteni, cu bucate alese si cu bauturi fine, de departe facand distinctie un whisky de minimum 12 ani, savurat "responsabil" de Geoana.Marian Vanghelie era plin de nervi, si-a incordat pumnul si a inceput sa loveasca salbatic in geamul masinii

In toata aceasta atmosfera de familie, "Marean", sustinut si de cateva pahare de vin rosu, atent selectionat, a fost responsabil cu buna-dispozitie: a gesticulat, a glumit si i-a imitat cel mai probabil pe cativa inamici comuni de-ai sai si de-ai lui Geoana, starnind un amuzament general. Seara parea sa se incheie linistit, iar cele doua cupluri au plecat, fiecare, cu masina proprie.

Ii forteaza pe jurnalisti sa lase geamul jos si ii ameninta ca ii baga in spitalLa iesire, un "om de bine" din parcare l-a avertizat pe Vanghelie ca a fost surprins de paparazzii. Cu sangele curgandu-i mai rapid prin vene, ca urmare a paharelor de vin rosu consumat, primarul sectorului 5 a inceput o ancheta pe cont propriu, convins ca in spatele unui banal material de paparazzi se afla o conspiratie politica la nivel inalt. Asa ca, in timp ce jurnalistii WOWbiz.ro ii filmau pe sotii Geoana, Vanghelie a pornit pe urmele lor, iar la o intersectie mai intunecata i-a ordonat soferului sa blocheze jurnalistii cu masina. Nervos, edilul s-a dat jos de pe scaunul din dreapta si s-a dezlantuit:

Dialog paparazzi - Marian Vanghelie:

Marian Vanghelie: Ce e, ma, de ce ne urmariti?

Paparazzi: Buna seara. Cine va urmareste? Nu v-am urmarit.

M.V.: De ce ne urmariti, ma? Baa, il arestam pe Ghita?!!, Ba, f...ti m..tii m..ii!? Il arestam pe Ghita, ma? Fu..va m..tii-n gura cu GHITA si cu PONTA al vostru! Baa, stii ce sa.. 'm...iti rupem picioarele, ma! Fii atent ce-ti spun: ca am sapte masini pe voi acum, am trimis! Daca va mai prind o data, va bag in spital!

P: Ne scuzati.

M.V. Baa, da-te dracu-n m..tii m..ii!

Si pentru a fi si mai convingator, Vanghelie s-a napustit cu pumnii si cu picioarele pe masina paparazzilor, incercand sa deschida portiera din dreapta si, cel mai probabil, sa treaca la agresiuni fizice.

Cu o prezenta de spirit de invidiat, soferul autoturismului a pornit in marsarier, parasind apoi rapid zona, pentru a evita cele sapte masini trimise de primarul "care este" in teritoriu!

„Hai să-ți spun o chestiune. O să fii președinte

Ieri, Viorel Hrebenciuc și Dan Șova au fost chemați la DNA să dea declarații. Potrivit DNA, deputatul PSD Hrebenciuc i-ar fi promis unui coleg din partid că-l susține la șefia PSD dacă va iniția un proiect de lege pentru amnistie și grațiere.

Potrivit unor surse dintre anchetatori, „colegul” este Dan Șova. Iată o discuție dintre cei doi surprinsă de procurori:

  • Viorel Hrebenciuc: Acuma îţi spun cinstit, cu toată chestiunea, va trebui să facem într-un fel cu amnistia. Uite şi tu, mă că...
  • Dan Șova: Amnistie şi graţiere obligatoriu!
  • Viorel Hrebenciuc: Pe cuvânt îţi spun, Dane, şi tu să le spui la partid asta.
  • Dan Șova: Şi ştiţi ce trebuie făcut, domnule preşedinte – trebuie să, nu o să putem să abrogăm abuzul în serviciu, dar...
  • Viorel Hrebenciuc: Boss, pentru mine, cum să-ți spun ție, să nu fie Liviu. În rest, nu am o problemă. Practic și normal că mă focusez pe tine. E și Vali Zgonea.,.
  • Dan Șova: Da, ce facem cu Vali?
  • Viorel Hrebenciuc: Hai să-ți spun o chestiune. O să fii președinte. O să ai - pe ăștia pe care sunt nu te poți baza pe toți. Că nu poți lucra cu Vanghelie să întrebi: Bă, pe cine pun la Guvern? Că el vine cu nu știu cine. Deci aici tu ai o problemă. Dar cât de cât trebuie știut un lucru. Sunt ministere în care chiar trebuie să mergi cu tehnocrați. Nu ai ce să faci, boss.
  • Dan Șova: O să mă duc și pâna la Focșani, la Marian acasă.

Imediat după ce au apărut în presă discuțiile dintre Viorel Hrebenciuc și Dan Șova, deputatul PSD Sebastian Ghiță a cerut ca cei doi să fie suspendați din partid.

„Conform deciziei de la Orăștie, enunțată de președintele Ponta, cer suspendarea domnilor Șova și Hrebenciuc din PSD. Victor Ponta vrea să apere legea și corectitudinea. Acești oameni au greșit în partid. Nu știu dacă au greșit și în fața legii. Domnul Ponta a spus că cine va face jocuri în PSD va fi exclus. Justiția trebuie să arate adevărul despre retrocedări. Și despre Macovei. Și despre regimul Basescu”, a declarat Sebastian Ghiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe