PSD Vâlcea nu-l susţine pe Victor Ponta!

marți, 21 octombrie 2014

Afirmaţia din titlu este una foarte adevărată. Ca ziarist care a studiat cu maximă atenţie campaniile electorale în judeţul Vâlcea în ultimii 16 ani, pot să spun cu mâna pe inimă, că PSD Vâlcea derulează CEA MAI SLABĂ, INACTIVĂ, MOALE, NON-COMBATIVĂ campanie electorală din istoria sa! Se vede cu ochiul liber această realitate, nu trebuie să fii un specialist pentru a realiza că Victor Ponta nu se bucură la Vâlcea nici măcar de sprijinul membrilor de partid ai PSD. Încercările timide de campanie electorală ale martirului Ion Cîlea (cum poţi să-i spui unui om care-şi sacrifică sănătatea şi chiar viaţa pentru partid?), senatorului Laurenţiu Coca şi preşedintelui executiv Costi Rădulescu nu au reuşit să scoată din letargie armata roşie pesedistă.

La întâlnirile organizate de PSD în teritoriu de-abia dacă se mai strâng câteva zeci de simpatizanţi. Lehamitea este generală! Şi caracterizează întreaga masă electorală, nu doar pe cea a PSD-ului. Se va înregistra probabil cea mai slabă prezenţă la urne. Economia este pe butuci, nivelul de trai este sub cota de avarie, populaţia este nemulţumită de toate partidele politice!

Nici activiştii de partid nu mai au vlaga de odinioară. Afişele sunt aproape inexistente în localităţile vâlcene. Pesediştii vâlceni s-au zgârcit la bannere, la afişe electorale, la publicitate în presă, la brichete, la găleţi, la pelerine, la tot arsenalul tradiţional de campanie electorală.

În aceste condiţii, dacă ei pesediştii vâlceni nu-şi votează preşedintele, atunci noi, ceilalţi, DE CE L-AM VOTA PE VICTOR PONTA?

Tiberiu Pîrnău

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe