CSM a spart gheața și a obținut prima victorie, după cinci meciuri consecutive fără gol marcat!

duminică, 19 octombrie 2014

CSM Rm. Valcea a obtinut prima victorie dupa cinci etape consecutive, partide in care echipa din Zavoi nu a reusit sa marcehze vreun gol. Antrneorul Erik Lincar, revenit pe banca dupa o suspendare de 6 etape a tinut sa-si felicite elevii si se delcara optimist in privinta viitorului.

La revenirea mea pe banca am reusit spargem gheata, sa dam multe goluri si sa castigam. Sunt foarte multumit de evolutia baietilor si vreau sa ii felicit pentru efortul depus.

Eu apreciez echipa din Caransebes, au o echipa buna. Noua ne-au pus mari probleme astazi. Fiecare echipa isi doreste sa acumuleze puncte pentru a ramane in liga a doua. Principala favorita la promovare ramane Poli Timisoara dupa parerea mea. Resita si Mioveniul au si ele un cuvant de spus. Dar si noi vom incerca sa castigam toate meciurile, mai ales cu formatiile bine clasate. Noi suntem o echipa buna, am luat putine goluri, problema noastra au fost faza ofensiva. Dar meciul de azi imi da sperante. Am avut si multi accidentati. Acum pot sa spun ca sunt un antrenor fericit pentru ca o sa am tot lotul la dispozitie”, a spus tehnicianul in emisiunea “Fotbal la matineu”.

Tehnicanul valcean se declara nemultumit de suspendarea primita si spune ca el a stat 6 etape in tribune.

Eu am fost suspendat dupa meciul cu Timisoara si in urmatoarele 5 meciuri am reusit 4 remize si o infrangere. Am primit o suspendare de la CCA de 3, apoi una de 4 etape si am stat 6 etape, si ieri am primit hartie de la Federatie ca trebuia sa stau 4. Este o anormalitate. A fost prima mea suspendare din cariera de antrenor. Nu am batut pe nimeni, am stat 6 etape si apoi mi s-a spus ca nu trebuia sa stau decat 4. Eu ce fac cu celelalte doua etape? Eu recunoasc prima suspendare de 3 etape, dar sa stau 6 etape mi se pare exagerat“, a adaugat Lincar.

Antrenorul a mai spus ca jucatorii au restante financiare importante, insa el incearca sa le tina moralul ridicat pentru a fi concentrati la partide.

Sunt restante financiare insemnate, poate afecta psihicul jucatorilor. Am incercat sa-i incurajam pe jucatori, pentru ca aceasta datorie trebuie platita. Dar prin evolutia de astazi sper sa uitam de aceste probleme. (sptfm.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe