Şpârle şi şopârle, 13.10.2014

duminică, 12 octombrie 2014

• Am primit la redacție următoarea informație: „Doamna Artarisi în calitate de coordonator al Serviciului Autorizații de la Agentia de Mediu Vâlcea favorizează tăierea pădurilor în județul Vâlcea. Toate societățile care notifică Agenția de Mediu că au licitat noi parchete primesc adrese prin care li se comunică faptul că nu au nevoie să li se revizuiască autorizațiile de mediu pentru că... nu au survenit modificări de fond.“

• Tragem un nou semnal de alarmă, poate primarul interimar Ion Gigi Matei-Beton aude şi se implică în soluţionarea problemelor de la CSM Râmnicu Vâlcea, în calitate de acţionar al clubului. Sâmbătă, CSM Râmnicu Vâlcea a mai bifat încă o dezamăgire, după 0-0 în Zăvoi cu FC Olt. Trupa pregătită de Lincar şi Nofitovici a strâns cinci jocuri consecutive fără gol marcat, incluzând şi partida de cupă şi a rămas cu un singur succes după şapte etape. Astfel, Vâlcea este departe de pretenţiile anunţate în vară şi aflată pe locul 6 (cu doar 8 puncte), fiind într-un regres evident faţă de sezonul trecut.

• Taman în plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale, site-ul oficial al PSD Vâlcea - www.psdvl.ro - a fost... suspendat pentru neplată. Este greu de explicat pentru un partid, precum este PSD-ul, care se zgârceşte la o sumă de circa 100 lei pe an pentru găzduirea site-ului, în condiţiile în care printre rândurile sale sunt membri grei, cu buzunare pline, cum sunt Dumitru Persu, Ion Gigi Matei, precum şi nenumăraţi primari şi consilieri locali. Potrivit datelor de domeniu ale site-ului, au fost înscrise următoarele informaţii: „nume domeniu- psdvl.ro; registrar - ICI-ROTLD; data înregistrării - 7 aprilie 2003; nameservere - ns1.avansoft.ro, ns2.avansoft.ro; status - OK”.

• Firma de pază şi protecţie Kartier Guard trage ţepe mai multor angajaţi şi foştilor salariaţi? O fostă angajată s-a plâns zilele trecute la noi la redacţie de „tratamentul” aplicat de patronul Constantin Măgureanu, în ciuda tuturor semnale trase de presă şi a controalelor efectuate de ITM. Firma a dat-o afară pe respectiva femeie fără nici un motiv şi nu i-a plătit nici salariile restante. Iniţial, Constantin Măgureanu a fost patronul firmei de pază şi protecţie SC Pro Guard SRL. Apoi salariaţii au fost mutaţi pe firma SC Sistem Pro Guard SRL, din motive destul de suspecte. În martie 2012 operaţiunea s-a repetat, noua firmă numindu-se SC Kartier Guard SRL, al cărei administrator nu mai este Constantin Măgureanu, ci unul dintre oamenii săi de încredere, Răzvan Stănică. Iar sediul firmei a fost mutat de la Râmnicu Vâlcea la Slatina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe