CSM Râmnicu Vâlcea a schimbat cei doi fotbalişti de pe siglă cu o viperă: „Este un animal reprezentativ pentru nordul judeţului nostru“

duminică, 12 octombrie 2014

CSM Râmnicu Vâlcea se rebranduieşte. Ocupanta locul 7 în clasamentul Seriei a II-a a Ligii 2 şi-a schimbat vechea stemă, cea folosită încă de la înfiinţarea clubului, în urmă cu 10 ani. Modificarea a fost efectuată astăzi, 8 octombrie, şi s-a produs atât pe site-ul oficial, cât şi pe pagina de Facebook a echipei.

Conducerea echipei din Zăvoi a renunţat la siluetele celor doi fotbalişti care apăreau în fundal pe vechea emblemă pentru a face loc unui nou simbol, vipera. ”Am schimbat deja sigla clubului şi pe tricouri şi pe autocar, o vom înregistra şi la OSIM. Deasupra este sigla Primăriei Râmnicu Vâlcea, partenerul nostru, iar în mijloc am optat pentru o viperă lângă mingea de fotbal. Am ales vipera, deoarece este un animal reprezentativ pentru nordul judeţului nostru” a explicat, pentru liga2.ro, schimbarea managerul general al clubului, Lucian Munteanu.
Sigla din stânga a fost înlocuită cu cea din dreapta. Modificarea a fost deja efectuată pe tricouri şi pe autocar

În ultima perioadă, echipa din judeţul Vâlcea a devenit din ce în ce mai activă pe pagina oficială şi este una dintre puţinele formaţii din Liga 2 care are grijă la imaginea ei. CSM le oferă astfel direct informaţii suporterilor precum ştiri, poze şi interviuri de la trupa de seniori. Mai mult, administratorul acestui site publică şi informaţii despre echipele de juniori ale clubului.

Pe contul de Facebook, CSM îşi atrage suporterii cu o invitaţie la dialog cu antrenorul Erik Lincar. Fanii sunt chemaţi la un dialog fără restricţii cu tehnicianul principal, spunându-le că li se va răspunde la întrebările postate până joi la ora 15.30.

Schimbarea vine într-o perioadă nu tocmai bună pentru club

Totuşi, această schimbare vizuală vine într-o perioadă în care situaţia sportivă şi financiară a echipei nu este tocmai cea pe care fanii olteni şi-o doreau. Poate aceasta este şi una dintre cauzele modificării şi totodată a promovării noii imagini, pentru a atrage suporterii mai aproape de club şi la meciuri.

În campionat, jucătorii antrenaţi de Erik Lincar ocupă abia locul 7, având o singură victorie după desfăşurarea a şase etape. Financiar, CSM o duce şi mai rău, conducerea clubului depunând zilele trecute la Tribunalul din Vâlcea cererea de intrare în insolvenţă, invocând datoria de circa 26 miliarde lei vechi imputată recent de către Fisc. Datoriile nu aparţin însă actualilor finanţatori, ele fiind realizate de conducerile administrative anterioare.

 

Onyeka, legitimat prin intermediul Forţelor de Muncă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe