APAVIL a continuat lucrările la reţeaua de canalizare din Râmnicu Vâlcea

duminică, 12 octombrie 2014

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 6 – 10 octombrie, o activitate intensă în aria de operare, în colaborare cu autorităţile locale.

Au fost remediate 5 avarii la reţeaua de apă pe str. Veteranilor nr. 104, Şt. Vodă, Spl. Independenţei, Calea lui Traian – Poliţia Locală şi Regina Maria – bl. C3.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare, fiind folosiţi2,3 mc de beton şi 9,5 tone de asfalt pe str. Horia, N. Titulescu, Şt. Vodă, Regina Maria, Iust. Marina şi Locotenent Costeanu.

Au continuat lucrările la reţeaua de canalizare prin executarea a 6 racorduri Dn 160 pe str. Măceşului şi a 108 ml de ţeavă PVC Dn 250 mm şi a 4 baze cămine pe str. Socului.

Au continuat lucrările de reabilitare a conductei OL Dn 400 mm pe str. Maior V. Popescu, fiind executate legături provizorii.

Au fost înlocuiţi 30 ml de ţeavă apă potabilă PEHD Dn110 şi branşamente, plus cămine apometre la bl. 5.

S-au executat legăturile pe reţeaua de apă potabilă Dn200 la bl. C12, C10 şi C1. Lucrările vor continua şi în perioada următoare.

Au fost înlocuiţi 40 ml de ţeavă PEHD Dn250 mm în zona Ostroveni, pe B-dul Panduri, Bl. A5.

Au fost finalizate lucrările de racordare la reţeaua nouă PEHD Dn110 şi de dezafectare a reţelei provizorii.

Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor pe str. 1 Decembrie şi Lunca din oraşul Ocnele Mari. De asemenea, au început pentru lucrările la staţia de pompe de pe str. Goruniş. Aici a fost montată o vană Dn100, concomitent fiind amenajat şi terenul afectat de lucrări.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în   Ostroveni, Troianu, Centru şi pe str. Calea lui Traian; au fost curăţate pompele de canalizare de la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost executate lucrări de asfaltare a suprafeţei carosabile, prin turnarea a 50 de tone de covor asfaltic; au fost confecţionate 20 buc. armătură din plasă STR8 în vederea turnării pieselor suport din beton armat; a fost montat un capac de canalizare compozit pe str. G. Enescu; au fost montate 4 tuburi din beton FI1000 mm şi 2 tuburi FI800 mm la colectorul de pe str. Ştrandului; au fost reparate căminele de canalizare la bl. N2 şi N3 (zona Nord); a fost reparat un cămin de canalizare la bl. 63 pe str. Gr. Procopiu.

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni, Nord, Traian, Centru, Râureni, Copăcelu, la Episcopie, în zona supermarketului Supeco, precum şi pe str. Şt. Vodă, Calea lui Traian, N. Titulescu şi M. Eminescu. Lucrări similare au avut loc în Vlădeşti şi Buneşti.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 15 apometre, fiind întocmite şi un număr de 7 documentaţii tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe