Preşedintele Executiv al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu: „PACE ŢIE ACL!”

miercuri, 8 octombrie 2014

 

În primul rând vreau să vă spun vouă, celor de la ACL, că vă apreciez şi vă respect.

Vă apreciez pentru încercarea voastră disperată şi eşuată de a vă unifica şi vă respect pentru că faceţi eforturi şi vă implicaţi, nu rămâneţi pe tuşă când este vorba de teme care privesc viitorul ţării.

Vreau să vă spun însă câteva lucruri care în mod cert nu vă vor conveni.

Mai întâi, vă semnalez că faţă de PSD, ACL este oaste de strânsură.

Noi suntem un partid adevărat, suntem o echipă, împărţim de ani buni împreună bucuriile şi necazurile, frământările şi idealurile.

Acesta este unul dintre motivele pentru care electoratul îl preferă pe Peşedintele nostru Victor Ponta. El nu e un orfan, un singur pe lume precum alţii chemaţi în ceasul al 12-lea să devină lideri şi să candideze pe înalta funcţie de Preşedinte al României.

Vă spun apoi că noi nu doar că ne urmăm liderul, nu doar că avem o unitate de invidiat, dar spre deosebire de voi îl şi iubim.

Cred că un partid trebuie să dovedească faptul că îşi iubeşte candidatul la preşedinţie pentru a avea şanse să îl iubească şi electoratul. Nu polemizez, nu vreau o dispută pe această temă, dar am ferma opinie că voi vă străduiţi să vă ataşaţi de candidatul vostru şi acest lucru nu vă prea reuşeşte.

V-aş mai spune că deşi vorbiţi despre libertate, noi suntem infinit mai liberi, deşi aveţi toată ziua pe buze aprecierea faţă de statul de drept, noi chiar dovedim această apreciere în planul concret al guvernării, iar aceste lucruri sunt posibile doar datorită personalităţii lui Victor Ponta.

În acest context, acuzaţiile voastre, pe care nu vreau să le repet aici, au întemeierea unor simple bârfe.

Bârfiţi din reflex, aţi ajuns ca bârfa să vă fie o a doua natură. Bârfele voastre au însă efectul contrar şi ne fac să îl apreciem tot mai mult pe preşedintele Victor Ponta.

Ceea ce se întâmplă şi cu electoratul.

VICTOR PONTA PREŞEDINTE !

Pace ţie, ACL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe