Restructurări la operatorul de transport în comun din Râmnicu Vâlcea, SC ETA SA

marți, 7 octombrie 2014

Operatorul de transport în comun din Râmnicu Vâlcea, ETA S.A, va face restructurări în următoarea perioadă pentru a nu intra în faliment, a declarat directorul acestuia, Nicolae Şovar.
"Trebuie realizate aceste restructurări, organigrama a fost supraîncărcată, nivelul subvenţiei este destul de redus, ştiu ce implică o astfel de acţiune. Dar nu putem intra în faliment sau să riscăm să nu putem să dăm oamenilor salariile la timp. Altă soluţie nu este", a spus directorul, el adăugând că va fi vorba de între 14 şi 20 de persoane care vor rămâne fără loc de muncă, dintr-un total de 186 de angajaţi.

Opoziţia consideră această acţiune una care "trimite oamenii pe drumuri în prag de iarnă şi rezultatul unui prost management" "Nu poţi să trimiţi oamenii acasă când apar facturile de iarnă. Din tot ce restructurează văd doar doi TESA. Un manager bun caută soluţii de eficientizare, prin diversificarea activităţii, prin dimensionarea forţei de muncă, nu prin reducerea de personal", a declarat liderul PDL Râmnicu Vâlcea, consilierul Grigore Crăciunescu.

Operatorul de transport în comun ETA S.A. asigură curse cu cele 40 de autobuze şi 10 microbuze pe trasee în Râmnicu Vâlcea, spre zona industrială şi în zona pre -orăşenească. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe