CSM a depus la tribunal cererea de intrare în insolvenţă

marți, 7 octombrie 2014
CSM RÂMNICU VÂLCEA 11:52 14,5 MILIARDE DE LEI ESTE DATORIA CĂTRE BUGET

CSM a depus la tribunal cererea de intrare în insolvenţă

Conducerea clubului CSM Râmnicu Vâlcea a depus la Tribunalul din localitate cererea de intrare în insolvenţă, invocând datoria de circa 26 miliarde lei vechi, imputată recent de către Fisc.

Dosarul clubului, având ca obiect procedura insolvenţei, a fost depus la Tribunalul Vâlcea în data de 23 septembrie şi poartă numărul 3435/90/2014. Conform datelor publice de pe site-ul Tribunalului Vâlcea, prima înfăţişare a acestui dosar este planificată pentru data de 22 octombrie.

Dacă judecătorii vor accepta insolvenţa clubului CSM, se va numi un administrator judiciar, care va avea sarcina de a întocmi planul de reorganizare a clubului. Imediat după intrarea în insolvenţă, conducerea clubului va contesta şi datoriile de 26 miliarde de lei vechi imputate de Fisc, cerând în paralel şi răspunderea celor vinovaţi de situaţie.

Deocamdată, jucătorii pregătiţi de Erik Lincar nu au resimţit problemele conducerii, aceştia fiind cu salariile la zi. În schimb, alb-albaştrii au rămas datori în acest start de sezon, în care au obţinut doar o victorie în şase etape, mult prea puţin faţă de pretenţiile conducerii şi suporterilor.

În urma unui control efectuat lunile trecute în Zăvoi, la cererea conducerii CSM, Fiscul a imputat o datorie de circa 26 miliarde lei vechi, majoritatea provenind din taxe neplătite în anul 2009, când clubul era administrat de Primărie! Conform raportului de la Fisc, suma este compusă din 14,5 miliarde suma datorată către buget, 9,6 miliarde sunt dobânzi şi 2,3 miliarde sunt penalităţi! Datoriile provin din faptul că şefii de atunci ai clubului administrat de Primărie au plătit impozit doar 16%, deşi jucătorii erau angajaţi cu convenţii civile. În plus, în perioada lui Cătălin Rufă, nu s-a achitat impozitul pentru transferul lui Brănescu la Juventus.

Articol scris de Adi GEORGESCU - http://liga2.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe