Scandalul de la Arhiepiscopia Râmnicului! Misterioasa Mihaela s-a hotărât să spună adevărul:NU AVEM NICIUN COPIL AL NOSTRU, NU AM AVUT NICIO RELATIE TRUPEASCA CU ARHIEPISCOPUL RÂMNICULUI, VARSANUFIE!

duminică, 5 octombrie 2014
DREPT LA REPLICĂ
Am citit articolul "O femeie IL SANTAJEAZA pe Inaltpreasfintitul Varsanufie..." Sunt absolut stupefiata. Cum sa santajez pe cineva cu o filmare care a fost data mai intai superiorilor Arhiepiscopului si apoi unor preoti? Am explicat clar cum s-a ajuns sa dau filmarea respectiva. Daca Arhiepiscopul spune ca e o minciuna si ca la momentul respectiv va avea o pozitie, de ce nu o are acum? Vrea dovezi? Stie bine ca le am. L-as intreba cum si cand le vrea? In instanta sau in presa? Pentru ca eu nu mi-am dorit niciodata sa se ajunga in presa, dupa cum am si specificat in mail. Si daca surse din Patriarhie v-au spus ca l-am santajat si ca exista o plangere penala in acest sens, atunci il rog pe Preafericitul Parinte Patriarh si pe Arhiepiscopul Ramnicului sa-mi explice si mie si noua  CANONUL 104 Cartagina (JUDECATA BISERICEASCĂ ŞI CEA LUMEASCĂ)

S-a hotărât ca oricine ar cere vreodată de la împărat ca afacerile sale să se judece la judecătoriile lumeşti să se lipsească de demnitatea sa;  Biserica Ortodoxa Romana, are la baza Canoanele Sfintilor Parinti, daca vreti este Constitutia BOR. Ce dovezi vrea Arhiepiscopul? I le dau pe toate. Eu nu vreau, dar daca, sa-i spun Inaltpreasfintitul, le doreste, nu am de ales. Daca ar avea demnitate, ar spune, fara sa dea alte explicatii: "da, femeia asta nebuna" pentru ca nu odata a folosit acest termen, "m-a ajutat foarte mult si eu am gersit foarte mult". Daca va avea o pozitie la momentul potrivit poate sa o aiba acum. Eu am spus clar in mail-ul pe care l-am trimis ca nu vrea sa merg mai departe, dar daca sunt provocata, ce pot face? Daca tac, se va spune fie ca fie am fost platita sa fac asta, fie ca mi-e teama de amenintarea lui ca ma da in judecata. Si nu stiu ce tot bateti moneda pe bani. bani. Nu m-a interesat niciodata lucrul acesta, nici macar atunci cand el, in prezenta altui martor mi-a propus sa ma ocup de problemele lui si el imi va asigura totul. Doamne fereste, adevarat, cand Dumnezeu vrea sa piarda pe cineva, ii ia intai mintile...

M-a sunat toata presa sa ma intrebe unde este acum copilul ? Dumnezeule mare, unde dai si unde crapa! Ce subiect de telenovela, Copilul Arhiepiscopului. Oameni buni, nu este vorba despre niciun copil AL NOSTRU, poate sa facem unul din plastilina si sa-l prezint presei. Unde ati auzit pe filmare, m-ai lasat cu un copil si este si al tau; ce sa-i spun cand ma intreaba unde este tata; n-ai stiut niciodata cate nopti am plans amandoi si te-am asteptat; nu te intereseaza de noi care suntem ai tai, suntem parte din tine, etc? Unde ati auzit toate lucrurile astea? Daca ar fi fost vorba despre un copil, alta ar fi fost abordarea si va spun sigur, pentru ca-l cunosc foarte bine, arhiepiscopul este capabil de multe rautati, dar daca ar fi avut un copil, dinainte de calugarie sau Doamne fereste, in timpul calugariei, nu l-ar fi parasit niciodata. Pe filmare se aude clar: „Omule, tu nu mi-ai dat un leu, un leu din banii tai, niciodata, pentru copilul asta. Pentru el, nu pentru mine". Cum as fi putut eu, ca femeie, mama daca va place subiectul telenovelei, sa spun despre copilul nostru, „copilul asta"? Inainte de replicile respective exista altele: „si proasta de, bip, statea cu bip, pe telefon, bip sa nu faci ceva, intelege ca tin foarte mult la omul asta, omul asta e cel mai important om din viata mea, fiecare dintre noi gresim si asa mai departe", cum as fi putut sa „stau" cu copilul meu pe telefon, care ar fi avut 10 ani acum, intelg, daca am fost parasita acum 10 ani, sa-l conving „sa nu faca ceva"? Nu oameni buni, nu este vorba despre un copil AL NOSTRU, este vorba despre un alt copil, care acum e un tanar in toata regula. Un copil despre care nu vreau sa fac vorbire cel putin acum. „Discutia pare a fi intre doi indragostiti certati", pare, dar nu e. Vad ca toata lumea bate moneda pe lucrul asta, pe iubirea dintre mine si Arhiepiscop, celelalte au trecut pe planul doi. Poate tot spunand lucrul asta, ne faceti chiar sa ne iubim, ca sa fac o gluma, pentru ca m-a obosit subiectul asta. Nu ne uram, asa cum ati spus, de fapt eu nu-l urasc, chiar mi-e mila de el, iar de „iubit foarte mult", poate de-aici inainte o sa ne iubim, pentru ca ne-ati dat o idee. Incredibil cum s-a inflamat presa ca Arhiepiscopul a trait o poveste de dragoste si ca are un copil, ca a iubit cu pasiune si acum uraste. Asta ma pune serios pe ganduri. Inseamna ca lumea este atat de lipsita de iubire, incat vrea sa traiasca iubirea macar prin povestea altora. Nu-i mai cereti bietului Arhiepiscop sa clarifice lucrurile, le clarifica „misterioasa Mihaela". NU AVEM NICIUN COPIL AL NOSTRU, NU AM AVUT NICIO RELATIE TRUPEASCA, DESI VAD CA ASTA AR FI INTERESAT FOARTE MULT, MAI ALES SA SE DESCRIE EVENTUAL „SENTIMENTELE APRINSE" ALE ARHIEPISCOPULUI. Lasati-l sa se linisteasca putin! Si-asa a deschis singur Cutia Pandorei si cand a vrut sa o inchida, a uitat ca pe fundul cutiei ramasese iertarea. (M. I.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe