Percheziții în Vâlcea, Mureș şi Cluj! Zeci de tone de cereale confiscate și 15 persoane conduse la audieri

duminică, 5 octombrie 2014

15 persoane au fost conduse la audieri

Poliţiştii de investigarea fraudelor din Mureş au ridicat peste 16 tone de grâu, 5 tone de porumb, peste 2 tone de orz, materiale de construcţii, în valoare de 200.000 de lei şi bani, în urma a 15 percheziţii efectuate sâmbătă. După percheziții, 15 persoane, bănuite de evaziune fiscală, au fost conduse la audieri.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, la data de 4 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Mureş au desfăşurat 15 percheziţii, în judeţele Mureş, Cluj şi Vâlcea, la persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul comercializării produselor cerealiere şi al materialelor de construcţii.

Poliţiştii bănuiesc 15 persoane că ar fi achiziţionat şi comercializat mărfuri fără documente legale şi fără a le evidenţia în actele contabile.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, peste 23 de tone de cereale (grâu, porumb şi orz), materiale de construcţii de peste 200.000 de lei, bani (150.000 de lei) şi alte mijloace materiale de probă.

La percheziţii au participat şi reprezentanţi din cadrul ANAF şi Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Mureş, care vor continua cercetările în cazul agenţilor economici.

Activităţile s-au desfăşurat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş. La acţiune au participat şi jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile şi ai I.J.J. Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe