PDL: Combinatul Oltchim e ţinut pe aparate, va fi închis după alegeri

duminică, 5 octombrie 2014

 

Combinatul Oltchim este ţinut "pe aparate", iar după alegerile prezidenţiale va fi închis, susţin reprezentanţii PDL Vâlcea, transmite Agerpres.

"De câte ori vorbesc despre Oltchim, miniştrii cabinetului Ponta, inclusiv premierul, spun cât de viteji sunt ei şi cum ţin piept solicitărilor Uniunii şi ale FMI de a închide combinatul. Adevărul este unul singur: au amestecat atât de mult lucrurile acolo, minciunile, încât nu ştiu ce secţii au mai pornit. Râd oamenii din combinat când aud că s-a pornit secţia de oxoalcooli. Este o minciună, au trimis un comunicat pe bursă că urmează să o deschidă. Adevărul este că fără Arpechim nu se va face nimic cu Oltchim, iar în cazul rafinăriei piteştene nu s-a făcut niciun progres", a declarat joi, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele PDL Vâlcea, Samoil Vîlcu.

Acesta spune că în luna ianuarie combinatul va fi închis, iar cei peste 2.300 de salariaţi vor îngroşa numărul şomerilor.

"Asta doar dacă nu va rămâne, în cel mai fericit caz, măcar o făbricuţă cu 300 de angajaţi. Guvernul ţine momentan combinatul pe aparate, că e campanie şi domnul Ponta ar pierde la greu voturile vâlcenilor, iar după alegeri îl vor închide", a mai spus democrat liberalul.

Acesta a mai menţionat eşecurile economice ale guvernării PSD în judeţ - Transalpina, Domeniul Schiabil şi Autostrada Sibiu-Piteşti.

"În cazul Transalpinei, la anul nu mai avem ce deschide, după iarna asta se va deteriora atât de mult încât va ajunge ca acum 5 ani", a mai spus Samoil Vîlcu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe