Adevărul despre NUNTA lui Robert TURCESCU

marți, 30 septembrie 2014

Contrar zvonurilor apărute îm mai multe publicații mondene, fostul gazetar Robert Turcescu este încă burlac. El își va schimba starea civilă abia pe 4 octombrie, când se va cununa atât civil cât și religios. Viitoarea sa soție se numește Oana Niță.

Fostul ziarist Robert Turcescu se va însura civil abia sâmbăta care vine, la starea civilă a Primăriei Sectorului 1 a Capitalei, el necăsătorindu- se duminica trecută, așa cum au anunțat mai multe publicații mondene, scrie Evz.ro. 

Informația este 100% verificată și confirmată de funcționari din cadrul primăriei. Aleasa inimii sale se numește Oana Niță și este mult mai tânără decât fostul realizator de televiziune. Surse absolut sigure ne-au confirmat că cei doi se vor cununa și religios, în aceeași zi, într-una din marile biserici ale Bucureștiului.

Viitorii miri au fost văzuți, duminică dimineață, la biserica Sf. Gheorghe- Nou, de la KM 0 al Capitalei, unde au ascultat, smeriți, Sfânta Liturghie, între orele zece și 12.00. Ulterior, paparazzii site-ului monden wowbiz.ro i-au fotografiat pe cei doi pe stradă, în fața casei.

REALITATEA.NET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe