SCENARII FALSE DESPRE PRESUPUSE DISCORDII ÎN PSD VÂLCEA

duminică, 28 septembrie 2014

Vreau să mulţumesc, în primul rând, acelor slujitori ai presei locale care sunt preocupaţi de starea mea de convalescenţă şi urmăresc cu exces de atenţie progresele acesteia. Îi asigur că evoluţia sănătăţii mele este pozitivă şi că deja am intrat în tumultul activităţii cu aceeaşi forţă şi tenacitate cu care munceam înainte de a fi atins de capriciile unei boli pasagere. Nu pot, în schimb, să adresez mulţumiri celor care mă văd scos la mantinelă înainte de a fi demonstrat că puterea mea de muncă este încă departe de a se fi epuizat şi că mai am încă foarte multe lucruri de spus şi de făcut. De altfel, este bine să nu se uite că mandatul meu de preşedinte, indiferent că vorbesc despre funcţia administrativă ori despre cea de lider politic judeţean, expiră abia peste 2 ani, timp suficient pentru alte eventuale orientări, dar şi pentru a-mi continua programul şi proiectele pe care m-am angajat să le pun în operă.

Sigur, imaginaţia slujitorului de presă este foarte bogată şi foarte inventivă, dar nu este bine şi corect ca această imaginaţie să se îndepărteze de realităţi. Când fac această afirmaţie mă gândesc la puzderia de scenarii care sunt ţesute între starea mea actuală de sănătate şi presupusa stare de spirit din interiorul Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat care, chipurile, ar fi bântuită de discordii şi interese legate de aşa-zisa succesiune la cârma politică a acesteia.

Contrar afirmaţiilor din paginile unor publicaţii, în cadrul organizaţiei noastre nu există grupuri de interese şi nici lupte intestine pentru ascensiune la posturi de conducere, unitatea şi solidaritatea funcţionează cu aceeaşi putere dintotdeauna, iar şubredele animozităţi nu sunt decât rezultatul preocupării colegilor mei ca mecanismul politic să funcţioneze la turaţia necesară. Argumentele acestui adevăr vor ieşi, de altfel, la iveală pe parcursul apropiatei campanii electorale pentru alegerile prezidenţiale când, spre marea dezamăgire a unor adversari, îi vor vedea laolaltă pe toţi activiştii şi militanţii social-democraţi vâlceni pe aceeaşi baricadă şi pe aceeaşi linie de front cu mine în lupta pentru câştigarea de către candidatul PSD a funcţiei de Preşedinte al României.

 

Dr.ing. ION CÎLEA

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Vâlcea a PSD

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe