Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea, în pragul colapsului

miercuri, 24 septembrie 2014

(SJA) Vâlcea, care deserveşte peste 350.000 de persoane, nu-şi mai poate plăti furnizorii din cauza blocajului financiar în care se află. În această situaţi ambulanţele riscă să rămână pe loc, iar pacienţi vor trebui să vină cu singuri la spital cu alte mijloace de transport, potrivit adevarul.ro.
De mai bine de o lună, instituţia nu a mai primit un leu pentru achitarea facturilor scadente. Directorul SJA susţine că de la minister i s-a comunicat că situaţia s-a deblocat. Cu toate acestea, Ambulanţa nu a primit un leu până acum şi riscă să nu mai poată onora solicitările vâlcenilor. „Toate facturile pe bunuri şi servicii depăşesc 450 000 de lei. N-am primit bani de o lună şi jumătate, avem facturi scadente tot de atâta timp. Ministerul Sănătăţii ne spune că şi-a făcut datoria, că situaţia s-a deblocat, iar problema ar fi de fapt la Ministerul Finanţelor. Pendulăm între două ministere. Dacă nu vom primi bani să ne achităm facturile, într-o săptămână nu vom mai primi combustibil”, a spus Petre Duinea, managerul SJA Vâlcea. Săptămânal, instituţia are aproximativ 1000 de solicitări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments on “Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea, în pragul colapsului”

  1. Toate astea din cauza "managementului sindicalizat" al Serviciului de Ambulanta Judetean Valcea. In conditiile in care "resursele" sunt limitate, drepturile acordate "desentat" de managerul sindicalist (stiti ca Duinea este manager si in acelasi timp si lider de sindicat - ANI, are ceva de spus ?!), duc la aparitia unor astfel de situatii. Apoi, in 45 de zile, suma de 450000 lei ?! Sa-nteleg ca valoarea "bunurilor si serviciilor" se ridica la 10000 lei pe zi ?! Probabil ca numai cine nu vrea, nu vede ca de fapt PROSTUL MANAGEMENT a dus la o astfel de situatie. Tineti-l domnule Calea in continuare pe liberalul Duinea si daca, "Doamne fereste", se ajunge la blocaj, va fi din cauza dumneavoastra, deoarece ati mentinut in functie un neprofesionist politruc, ajuns pe functie in urma cu doi ani, cu sustinerea lui Buican, care acum se plange ca Valcea nu are ambulante, in conditiile in care oamenii NUMITI de el sunt CATASTROFE PROFESIONALE.

  2. Intrebare: De ce numai la Valcea ?! (Alte judete de ce n-au asemenea probleme?). Alooo, domnule dr. ing. Ion Calea, se aude ?! Buicane,... vezi pe cine ai NUMIT ?! Chiar nu e nimeni suficient de responsabil in judetul asta ?

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe