Pandurii și CSM Vâlcea joacă în Cupă

marți, 23 septembrie 2014

Formațiile oltene Pandurii Târgu Jiu și CSM Vâlcea încep astăzi „cursa“ în Cupa României, urmând să întâlnească, de la ora 16.00, în faza 16-imilor, pe Șoimii Pâncota, respectiv CSMS Iași.
Pentru gorjeni acest joc de la Pâncota, localitate aflată în apropiere de Arad, vine la nici 48 de ore de la disputa de la Giurgiu, pierdută nemeritat în fața Astrei cu 2-1, în care antrenorul Petre Grigoraș a acuzat maniera de arbitraj a centralului Robert Dumitru.
O mare parte din lot, 12 jucători, a făcut deplasarea ieri de la Bucureşti spre Timişoara cu avionul, alături de staff-ul tehnic şi cel medical pentru a evita oboseala drumului de aproape 600 de kilometri de la Giurgiu la Arad. Tot ieri au plecat de la Târgu Jiu şi alţi șase jucători care vor completa lotul de 18 pentru meciul cu Şoimii Pâncota, patru dintre aceştia provenind de la echipa a doua a clubului: Andrei Piţian, Ionuţ Constantin, Adelin Pîrcălabu şi Gabriel Dodoi, ultimul având numai 15 ani!
Iată lotul pe care va miza Petre Grigoraș în disputa cu Șoimii Pâncota: Michal Gliwa, Pedro Mingote - Nejc Mevlja, Elton da Silva, Marko Momcilovic, Dan Nistor, Mihai Răduţ, Laurenţiu Iorga, Gezim Shalaj, Cornel Predescu, Alin Buleică, Mihai Roman, Deivydas Matulevicius, Andrei Piţian, Feiz Shamsin, Ionuţ Constantin, Gabriel Dodoi, Adelin Pîrcălabu.
Nu vor putea juca astăzi Erico da Silva, care este suspendat după cartonaşul roşu primit la Giurgiu, şi Marian Pleaşcă și Bogdan Ungurușan - accidentați.

Optimismul e mare
În Zăvoi

La rândul său, CSM Vâlcea va primi vizita moldovenilor de la CSMS Iași, ocupanta ultimei poziții din Liga I, iar întreaga suflare olteană crede în calificarea în optimile de finală.
„Suntem mulţumiţi că jucăm cu o echipă de Liga I, care cred că nu este cu mult mai valoroasă decât noi. Ne dă speranţe acest joc. Sunt convins că va veni multă lume la stadion, vâlcenii sunt dornici de fotbal de calitate. Sunt convins că ne vor încuraja pe tot parcursul întâlnirii şi că ne vor purta spre o victorie importantă“, afirma zilele trecute antrenorul vâlcenilor, Erik Lincar, pentru site-ul clubului.
„Ne batem pentru calificare până la ultima picătură de energie“, a punctat portarul Daniel Popescu.
A treia reprezentantă a Olteniei angrenată în Cupa României, CS Universitatea Craiova, va juca joi în 16-imi, urmând să o întâlnească de la ora 16.00, în Banat, pe FC Caransebeș. (gds.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe