ROMEO RĂDULESCU: Actuala conducere PDL Vâlcea APĂRĂ interesele unui INFRACTOR - MIRCEA GUTĂU

sâmbătă, 20 septembrie 2014

Fostul prim-vicepreședinte PDL Vâlcea, ROMEO RĂDULESCU, a declarat, pentru ZIUAnews, că actuala conducere a filialei democrat-liberale apără interesele unui „infractor", anume fostul primar al orașului, MIRCEA GUTĂU.

„Actuala conducere a PDL Vâlcea este obedientă fostului primar condamnat de două ori pentru corupție, Mircea Gutău". Cei pe care îi acuză Romeo Rădulescu sunt Romică Bulacu, Samoil Vâlcu și Grigore Crăciunescu. Aceste este și motivul pentru care Romeo Rădulescu a decis să demisioneze din Partidul Democrat Liberal. Întrebat de reporterii ZIUAnews dacă s-a decis să se înscrie într-un alt partid, Romeo Rădulescu a spus că „deocamdată, nu".

Romeo Rădulescu, cel care până acum a ocupat funcția de prim-vicepreședinte PDL Vâlcea, a fost primar al orașului și în 2012 a fost ales deputat din partea democrat-liberalilor, și-a prezentat, marți seara, demisia din partid, motivând că nu mai poate coabita „cu o conducere marionetă, obedientă unor infractori".

„Plec cu strângere de inimă, este singurul partid în care am activat şi pentru care am muncit. Este partidul pe lista căruia am ajuns la înalta demnitate de primar şi ulterior de deputat. Sunt multe amintiri care mă leagă de acest partid, dar, din păcate, de trei luni, nu mă mai regăsesc aici. Cu o conducere marionetă, obedientă unor infractori, nu pot coabita, este peste puterile mele de înţelegere. Nu putem vorbi despre stat de drept, despre justiţie şi noi să promovăm infractori", a afirmat Romeo Rădulescu, pentru Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments on “ROMEO RĂDULESCU: Actuala conducere PDL Vâlcea APĂRĂ interesele unui INFRACTOR - MIRCEA GUTĂU”

  1. DISPUTA LOR E PENTRU SPAGI, FIIND DETERMINATA, DOAR, DE "IMPARTIREA MALAIULUI"...
    DAR, AMANDOI SUNT LA FEL DE HOTI SI DE CORUPTI !!!

  2. Leano, asa crede el si cu tine, ca ar mai avea vreo mare sustinere, dar veti vedea, la vot, ca nu-i asa.
    Oamenii traiesc tot mai greu si nu mai accepta sa fie furati de catre tot felul de jmecheri penali, imbogatiti (prin tot felul de furaciuni), pe spinarea lor.
    Deci, starea de spirit si gandirea ramnicenilor nu mai este aia din 2006, la care se raporteaza, gresit, domn' Gutau si ai lui ...
    Tot mai multi isi dau seama ca ar fi o mare imbecilitate din partea lor sa dea votul cuiva care a fost condamnat de doua ori pentru fapte de coruptie, adica pentru ca a furat din banii lor, fiindca, potrivit proverbului stramosesc : "naravul din fire
    n-are lecuire"...

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe