Şpârle şi şopârle, 18.09.2014

joi, 18 septembrie 2014

• Potrivit unor precizări de ultim moment ale administratorilor judiciari de la Oltchim, Secţia Oxoalcooli NU a fost repornită, ci se află doar în probe. „În momentul repornirii efective a Secţiei Oxoalcooli urmează a fi emis un comunicat de presă”, anunţa oficial zilele trecute conducerea Oltchim. Aproape toată presa a scris la începutul lunii septembrie că Secția de oxoalcooli, închisă acum trei ani, a fost repornită, iar în acest fel producția societății vâlcene va ajunge astfel la 40% din capacitate, față de 25% cât a fost până acum.

• Am aflat motivul real pentru care consilierul local Ionuţ Nuică a „pendulat” în ultimele zile între PSD şi UNPR. Ionuţ, fiul preşedintelui PRM Vâlcea, Ion Nuică, a aruncat cu nisip în ochii opiniei publice, atunci când a emis un scurt comunicat de presă, în care spunea: „Cu privire la articolele apărute în ultima săptămână, în presa locală, doresc să vă informez că nu mi-am depus demisia din cadrul formaţiunii politice din care fac parte, respectiv UNPR, şi îmi voi exercita mandatul de consilier municipal până la expirarea acestuia în cadrul formaţiunii politice menţionate anterior”. Se pare că cineva l-a informat pe Nuică jr. că nu este bine să părăsească partidul lui Gabriel Oprea, întrucât acest lucru... este imposibil, asta pentru că există Alianţa PSD-UNPR-PC, care prevede că este interzisă migrarea membrilor de partid între cele trei formaţiuni politice. Punct!

• Gigi Matei, primarul interimar al Râmnicului, va avea în curând o imensă surpriză. Agenția Națională de Integritate a fost sesizată de colegii din PSD Vâlcea în legătură cu afacerile dubioase puse în scenă de vremelnicul primar Gigi Matei.

• „Un miracol s-a produs în aceste zile la Spitalul Județean Vâlcea“ – scrie www.criterii.ro. Farmacia spitalului, care stătea de obicei goală, a primit toate medicamentele necesare, așa încât bolnavii nu mai sunt nevoiți să le facă vânzare farmaciilor de la poartă. Așa ceva nu s-a mai întâmplat din vremuri de mult apuse.

• În aceste zile, sunt în plină desfăşurare negocierile secrete pentru desemnarea persoanei care îl va înlocui pe Dumitru Persu din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. În cărţi pentru a ocupa acest fotoliu, din partea alianţei PNL-PDL plus cei trei „fugari” de la UNPR şi PP-DD, era Ştefan Prală, însă acesta este mult prea ocupat în ultima perioadă cu pregătirile pentru nunta fiicei sale. În aceste condiţii, cele mai mari şanse pentru a-i lua lua locul „dinozaurului bolşevic” Dumitru Persu le are avocatul Petre Grigore, fost consilier judeţean UNPR. Pentru a putea fi inclus în şedinţa ordinară a CJ Vâlcea din luna octombrie, proiectul de hotărâre, plus toate formalităţile legale, trebuie urgentat de consilierii judeţeni ai alianţei ACL.

• Victor Avram va fi în curând schimbat din funcția de director la Oltchim. Atât administratorii judiciari, cât și administratorul special, s-au convins de (in)competența lui Avram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Şpârle şi şopârle, 18.09.2014”

  1. E O IMENSA RUSINE CA, UN ASEMENEA COMUNISTOIDO-SECURIST - DE NIVELUL SI MENTALITATEA ANILOR '50 - , SI DE CEA MAI BOLSEVICA SORGINTE, A AJUNS IN FRUNTEA JUDETULUI NOSTRU SI A "MULS", ATATIA ANI, FUNCTIA PE CARE, INCA, O OCUPA !!!
    IN LOC SA PLATEASCA PENTRU FARADELEGILE SI ABUZURILE COMISE INAINTE DE REVOLUTIE, BOLSEVICUL PERSU DUMITRU A PRIMIT SALARII ENORME, A GHIDONAT (CONTRA COST) TOT FELUL DE AFACERI, SI-A REALIZAT TOATE INTERESELE
    PERSONALE, SI-A CAPATUIT TOATE NEAMURILE, ETC.
    PENTRU RECUPERAREA DEMNITATII NOASTRE, ESTE
    OBLIGATORIE INLOCUIREA ACESTUI INDIVID DAUNATOR, IAR ULTERIOR TREBUIE CERCETAT SI TRAS LA RASPUNDERE PENTRU FARADELEGILE COMISE, ADICA TRIMIS, PENTRU VREO 10 (ZECE) ANI, LA LOCUL CE I SE CUVINE ...

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe