Deputatul Constantin Rădulescu: Voi solicita mai mulţi bani pentru sistemul de sănătate din Vâlcea!

joi, 18 septembrie 2014

Preşedintele Executiv al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu, face demersuri către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Ministerul Sănătăţii şi declară:

Voi solicita mai mulţi bani pentru sistemul de sănătate din Vâlcea!

Membru al Comisiei pentru Sănătate şi Familie din cadrul Camerei Deputaţilor, deputatul PSD Constantin Rădulescu, lucrează în această perioadă împreună cu personalul biroului parlamentar şi consultanţii de specialitate, la o evaluare asupra măsurilor şi demersurilor legale care se pot face pentru sprijinirea instituţiilor care se ocupă de sănătatea vâlcenilor.

Sunt foarte preocupat de aceste probleme pentru că, din păcate şi la Vâlcea instituţiile sanitare au nevoie de ajutor şi în aceeaşi măsură, foarte mulţi cetăţeni mi-au adus la cunoştiinţă nenumărate cazuri şi situaţii neplăcute pe care le-au întâlnit atunci când au mers într-o unitate spitalicească.

Foarte mulţi oameni mi s-au plâns că pentru tratamente minore ca de exemplu: schimbarea unui pansament, o injecţie, etc., trebuie să stea la cozi infernale pe holurile spitalelor şi asta în condiţiile în care statul român are alocat buget pentru îngrijiri medicale la domiciliu.

Îngrijirea la domiciliu ar putea decongestiona într-o proporţie importantă spitalele româneşti, în cazul nostru, Spitalul Judeţean Vâlcea, singurul spital de urgenţă de la noi. Am adresat deja un memoriu Casei de Asigurări de Sănătate Vâlcea şi urmează să mă adresez Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi Ministerului de Resort pentru a solicita sprijin pentru acest tip de îngrijire medicală.

Cred că vâlcenii merită să fie îngrijiţi mai bine iar eu voi face toate demersurile legale pentru realizarea acestui deziderat.”- declaraţie Constantin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe