HCM Râmnicu Vâlcea a bătut clar pe CSM Ploiești, în runda a patra din liga fetelor

duminică, 14 septembrie 2014

Handbalistele de la HCM Râmnicu Vâlcea le-au învins duminică pe cele de la CSM Ploieşti în cadrul celei de-a IV-a etapă a Ligii Naţionale. Pasionaţii de cifre ar putea considera, chiar, că handbalul este matematică pură, în condiţiile în care elevele lui Gheorghe Covaciu (antrenorul Ploieștiului) aveau, după primele trei runde, o medie de 21 de goluri marcate (63 în 3 partide) şi de 27.3 goluri primite (82 în 3 meciuri), iar astăzi au cedat în Sala ”Traian” exact cu… 21-27 (12-14).

Potrivit site-ului sportnews.ro, meciul a început echilibrat, gazdele s-au desprins la 4-2 (minutul 4), apoi fiecare formaţie a reuşit câte o serie de goluri: CSM-ul a întors la 5-4 (minutul 7), apoi Vâlcea a făcut 8-5 (minutul 11). Diferenţa de trei goluri a rămas aproape constant pe tabelă până la finalul reprizei, ploieştencele ratând şansa de a se apropia şi din cauza celor trei aruncări de la „7 metri” pe care le-au ratat Roman, Sheiko şi Vlaskalic. Până la urmă, s-a intrat la cabine cu deficit de doar două goluri, 12-14, şi cu speranţa că, eliminând erorile din prima parte, rezultatul poate fi întors.

Iar în primele minute ale reprizei secunde, răsturnarea a părut posibilă, CSM-ul egalând la 15 după 7 minute de joc. A fost însă ultimul moment în care cele două echipe s-au aflat la egalitate, pentru că Vâlcea s-a desprins din nou după un parţial de 5-2, ajungând la 20-17 (minutul 46), iar spre final şi-a mărit avantajul până la şase goluri, 25-19, 26-20 şi, la final, 27-21.

”Din păcate, am făcut un meci foarte, foarte slab, mult sub ce am arătat în primele etape. Am ratat foarte mult, inclusiv de la 7 metri şi am făcut mult prea multe greşeli individuale, care au dus la acest deznodământ trist. Nu e permis la acest nivel să-i oferi atâtea şanse adversarului, indiferent cum se numeşte el”, a declarat Gheoreghe Covaciu, antrenorul prahovencelor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe