Şpârle şi şopârle, 11.09.2014

miercuri, 10 septembrie 2014

• De acum este oficial: alianţa dintre foştii consilieri UNPR şi unul de la PP-DD cu cei liberali şi democrat-liberali şi-a „arătat muşchii” la ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Vâlcea, defăşurată marţi. Astfel, cei doi consilieri ex-UNPR (Petre Grigore şi Doru Filip), fostul consilier PP-DD Tiberiu Georgescu, plus tabăra de la ACL au reuşit să impună ca în următoarea sedinţă ordinară a CJ Vâlcea să se supună la vot propunerea de mandatare a reprezentantului în Adunarea Generală a Acţionarilor de la CET Govora să aprobe schimbarea membrilor consiliului de administraţie al societăţii. Poate, cu această ocazie, vom scăpa definitiv și de ipochimenul Iustin Predescu, preşedintele CA, cel care îi dă acum cu tifla inclusiv susținătorului să politic - Ion Cîlea.
• Proprietarul Uzinelor Sodice Govora, compania Ciech Chemical, din Polonia (care detine controlul – peste 93% din capitalul social – prin JZS Janikosoda), ar putea fi noul concurent al omului de afaceri Stefan Vuza la preluarea societatii Oltchim Râmnicu Vâlcea. Stefan Vuza, care intentioneaza o astfel de tranzactie prin societatea Chimcomplex Borzesti, ar mai avea de luptat si cu deja cunoscutul consortiu chinez Baota Petrochemical Group & Junlun Petroleum, care ar putea finanta, în prealabil, Oltchim cu circa 15 milioane de euro pentru restabilirea procesului tehnologic. Uzinele Sodice Govora este prima companie de producţie a Grupului Ciech situata în alta ţara, care a fost achizitionata la sfârsitul anului 2006.
• AMR câteva zile (maxim două săptămâni) pentru Ion Matei zis și Gigi în funcția de primar intrerimar al municipiului Râmnicu Vâlcea! Punem pariu? Zbaterile sale din aceste zile sunt INUTILE! Ion Gigi Matei poate primi oricând titlul Pinochio pentru NESERIOZITATEA sa!
• Gery Bușe, marele om de afaceri din Horezu și consilier județean, se visează director la o societate comercială de stat. Visul frumos al lui Mister Gery se va sfârși când va cădea din pat și se va trezi la realitate. Având în vedere ariciul din buzunar al lui Bușe de Horezu ne mirăm de „generozitatea“ afișată atunci când s-a gândit la preamărire. Oricum pălăria îi era prea mare în funcția visată, iar hârtia semnată de șeful de partid este... apă de ploaie!
• O măgărie absolută de imagine a fost vizita fulger de luni a premierului Victor Ponta la Oltchim. În afara liderului PSD Vâlcea, Ion Cîlea, nimeni nu a ştiut ceva de „raidul” lui Ponta la combinatul chimic. Şeful Guvernului a venit la Râmnicu Vâlcea doar să bifeze încă o acţiune electorală în perspectiva alegerilor prezidenţiale, întrucât nu a existat nici o acţiune concretă sau o măsură anunţată de Ponta pentru salvarea de la faliment a Oltchimului. Motivul real al secretomaniei din jurul descinderii lui Ponta la combinatul chimic este foarte clar: omul nu a vrut în ruptul capului ca foştii şi actualii angajaţi ai Oltchim să ştie de vizită pentru a nu se trezi cu huiduieli şi proteste în faţa pavilionului societăţii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Şpârle şi şopârle, 11.09.2014”

  1. E DE NOTORIETATE IN HOREZU : IN ANUL 2009, BUSE A INCENDIAT ARHIVA SOCIETATII, IN SCOPUL ASCUNDERII UNOR MATRAPAZLACURI FOARTE GRAVE, PRILEJ CU CARE A LASAT SA ARDA SI ALTE BUNURI ALE PROPRIEI FIRME, CA INCENDIUL SA PARA FARA VREO LEGATURA CU PATRONUL !
    DAR, FIIND NEPOTUL JUPANULUI ATOTPUTERNIC,PERSU DUMITRU, S-A MUSAMALIZAT TOTUL, ASA INCAT CERCETARILE NU AU STABILIT CA DE CELE INTAMPLATE S-AR FACE VINOVAT DOMN' GERY ...
    INDIVIDUL E INTRUCHIPAREA NESERIOZITATII, UN
    GARGARAGIU SI UN PERSONAJ LIPSIT DE ORICE
    SCRUPULE, CARE TREBUIE EVITAT CU ORICE PRET ...
    ACUM SE AFLA IN PROCES DE FALIMENT - LA CEREREA SA - CU UNA DINTRE CELE DOUA SOCIETATI COMERCIALE PE CARE LE ARE, PENTRU A SCAPA DE IMENSELE DATORII PE CARE LE ARE FATA DE TOTI PARTENERII DE AFACERI SI FATA DE STAT.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe